≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Baskonija - Zvezda

Crveno-beli se nadaju nastavku uspešnog evroligaškog niza

  • 3
Ognjen Kuzmić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Baskoniji u meču 10. kola Evrolige u utorak od 20.45. Crveno-beli su u prošlosti umeli da trijumfuju u Vitoriji, tako da su u prva tri meča slavili, dok su na poslednja tri meča bili poraženi, i to prilično ubedljivo.

Ipak, ove sezone Baskonija ne blista, a pred meč sa Zvezdom je otpustila i trenera Duška Ivanovića, pa ekipa Dejana Radonjića, osokoljena pobedama u Evroligi nad Panatinaikosom i Asvelom, te dobijenim prvim večitim derbijem, sa mnogo samopouzdanja ide u Španiju i nada se nastavku pobedničkog niza.

Jedini problem za Zvezdu biće izostanak Luke Mitrovića, koji igra u sjajnoj formi i koji je u derbiju doživeo povredu rožnjače oka, pa će biti van stroja za ovaj meč.

Prenos meča je na Sport klubu 1, a tekstualni možete da pratite i na Telegrafu.

Zvezda je trenutno na 10. mestu na tabeli sa skorom od četiri pobede i pet poraza, dok Baskonija ima tri pobede i šest poraza i nalazi se na 16. mestu.

Video: Radonjić nikad kraći iako je Zvezda pobedila u derbiju: Najvažniji su bodovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    16. novembar 2021 | 09:03

    Bice jako tesko dobiti. Pogotovo sto je zvezda sad samo sa jednim centrom i pitanje koliko spremnim Cirbesom a i premor od derbija je tu.

  • Vratiće se rode

    16. novembar 2021 | 18:16

    SRAMOTA...sem ovoga, gde će biti prenos, ni jedna druga najava Evroligaškog meča u kom nastupa PRVAK SRBIJE i ABA lige CRVENA ZVEZDA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA