≫ 

Radonjić: Imali smo probleme posle Partizana, sada moramo da preživimo još jedan meč

- Videćemo ko će igrati - rekao je Radonjić.

  • 12
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je nakon poraza od Baskonije da je njegova ekipa teško desetkovana između meča sa Partizanom i odlaska u Španiju.

Imali smo samo dva dana da se spremimo i velike probleme posle minule utakmice sa Partizanom, ostali bez dva igrača, tokom susreta bez još jednog. Sada je potrebno da preživimo narednu utakmicu, susret sa madridskim Realom. Videćemo ko će igrati – rekao je Radonjić.

Potom se trener crveno-belih osvrnuo i na sam meč i čestitao je rivalu na zasluženoj pobedi.

Čestitke Baskoniji, odigrala je dobru utakmicu. Od starta je bilo jasno da nam nedostaje energije, čvrstine u odbrani. Nismo bili fokusirani. Oni su napravili veliku razliku, koji je bilo teško nadoknaditi – zaključio je Radonjić.

Video: Obradović otkrio kakva je atmosfera u ekipi posle poraza u derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    17. novembar 2021 | 00:57

    Najveci i jedini problem ovog tima je naedakvatni igraci za igranje EL Lazic,Simonovic,Cirbes,Davidovac,Kuzmic,Markovic nisu igraci sa kojima mozes da igras EL i da se nadas igranja u TOP8,jedina razlika naspram proslih sezona je da ce biti par pobeda vise i zavrsiti na tabeli izmedju 10-14 mesta

  • tolstoj

    17. novembar 2021 | 09:36

    prirodno je da iz srbije samo partizan moze biti nesto u evropi.iako vam se stima evropa vec 5 ili 6 godina zaredom vidjeli ste da ste za to takmicenje zelsni i licite na vrecu za boksere gdje se na vama uglavnom vecina izivljava.sad se kmeci jer nema 2 igraca a kupili ste ih 10 uz onih 10 sto stalno sjede u beogradu.mali ste klub i niste preodredjeni za neki uspjeh.to je bolna istina i stime ce te se nositi jos ovu sezonu i onda kraj.dosta ste brukali srbiju i srpski narod

  • kmekalo

    17. novembar 2021 | 09:31

    kmee kmeee kmeee kmeeee....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA