≫ 

Bjelica sjajan, Stef Kari nestvaran: Golden Stejt dobio vrhunski tandem!

Golden Stejt slavio protiv Klivlenda

  • 1
Nemanja Bjelica Printsskrin: Youtube/nba screen

Golden Stejt Voriorsi nastavljaju sa sjajnim parijama od starta sezone i zadržali su prvo mesto zapada i status najbolje ekipe od početka NBA sezone. Nova njihova žrtva bio je Klivlend, koga su pobedili na gostovanju sa 104:89.

Nemanja Bjelica je odigrao jednu od najboljih partija od kako je prešao u Golden Stejt. Postigao je 14 poena uz tri skoka, 3 asistencije i 3 ukradene lopte. Poenterski je bio bolje raspoložen samo u prvom meču sezone, kada je Lejkersima dao 15 poena.

Ipak, sve to palo je u senku zbog neverovatnog Stefa Karija, koji je postigao 40 poena. Najbolji igrač Voriorsa igra u vrhunskoj formi od starta sezone i nerešiva je enigma za protivničke odbrane. Na ovom meču je poodio devet trojki iz 16 pokušaja.

Bjelica i Stef Kari su se očigledno savršeno uklopili, što se videlo i na ovom meču, gde su jedan drugom delili asistencije u nekoliko navrata i utisak je da je Golden Stejt dobio sjajan tandem koji se odlično uklapa i razume na terenu.

Bjelica je posle Karija bio najefikasniji u svom timu, a dvocifreni su bili još i Vigins sa 12 i Li sa 11 poena. Kod Klivlenda su se istakli Darijus Garland sa 25, kao i Kevin Lav i Din Vejd sa 17 poena.

Srpski košarkaš je pokazao različit arsenal oružja u napadu, pogađao je trojke, bio dobar kada je leđnom tehnikom napadao pod košem, ali je poentirao i iz prodora.

Golden Stejt sada ima skor od 13:2 i trenutno je najbolja ekipa u čitavoj NBA ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Rezultati:

Klivlend - Golden Stejt 89:104

Majami - Vašington 112:97

Memfis - LA Klipers 120:108

Minesota - San Antonio 115:90

Denver - Filadelfija 90:103

Juta - Toronto 119:103

Video: Bjelicina trojka koja je prelomila meč: Nakon trojke Bredlija naš krilni centar brutalno uzratio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA