≫ 

Bokan sipao pohvale na račun Partizana: "Hvala Ostoji i Obradoviću na gostoprimstvu"

Predsednik Budućnosti bio je oduševljen prijemom u Beogradu

  • 27
Dragan Bokan, Željko Obradović, Ostoja Mijailović, Zoran Savić Foto: MN Press

Košarkaši Partizana sinoć su u Štark Areni zahvaljujući boljoj igri u završnom delu utakmice uspeli da savladaju ekipu Budućnosti iz Podgorice u derbiju kola ABA lige. Nakon meča, gosti su izdali saopštenje sa veoma pozitivnom notom.

Javnosti se obratio prvi čovek Budućnosti, Dragan Bokan i zahvalio se Partizanu na gostoprimstvu. Njegovo saopštenje prenosimo vam u celosti bez redakcijskih izmena.

- U ime KK Budućnost ovim putem zahvaljujem na korektnom domaćinskom prijemu prilikom gostujuće utakmice sa KK Partizan NIS. Hvala predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću na toplom dočeku naše delegacije i srdačnom gostoprimstvu.

Upućujem reči zahvanosti treneru Željku Obradoviću na korektnim, prijateljskim izjavama uoči utakmice. Lepim rečima je doprineo da se smire tenzije između navijača i da susret dva velika kluba protekne u sjajnoj, prijateljskoj atmosferi.

Dragan Bokan, Željko Obradović, Ostoja Mijailović, Zoran Savić Foto: MN Press

Hvala našim prijateljima i sportskim rivalima, upravi, igračima i navijačima, sa željom da i dalje zajednički, na najlepši način promovišemo pravi domaćinski prijem i zdrav takmičarski duh, uz međusobno poštovanje i uvažavanje protivnika na terenu.

Prijateljski odnos Partizana je primer pravog sportskog duha, primer funkcionisanja u regionalnoj košarci u maniru koji njeguje i naš klub. Sinoćnji susret Partizana i Budućnosti je prava poruka za ABA ligu i treba da predstavlja reper međusobnog odnosa klubova i navijača u susret i tokom utakmice.

Pored toga, to je i jasna poruka našim navijačima da prilikom sledećeg susreta u Podgorici, na najlepši način Partizanu uzvratimo gostoprimstvo.

Dragan Bokan, Željko Obradović, Ostoja Mijailović, Zoran Savić Foto: MN Press

Čestitamo Partizanu na zasluženoj pobedi i odličnoj organizaciji utakmice, upućujemo čestitke i za korektno suđenje.

Unapred se radujemo prilici za revanš. Igramo značajnu ulogu u ABA ligi i Evrokupu i pred nama su nove prilike za pobede, novi izazovi koji nas motivišu da budemo sve snažniji i bolji.

Borba se nastavlja! Idemo dalje! – reči su Bokana.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели KK Budućnost VOLI (@buducnostvoli)

Video: Partizan progutao Budućnost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    21. novembar 2021 | 13:48

    Neka se udruze zajedno da ih deremo, obe ekipe zajedno nas ne bi uzdrmale... Tako da lizite se

  • Šef

    21. novembar 2021 | 15:03

    Ujedinjeni protiv VELIČINE! Našla vreća zakrpu! Nije bitno ko je vreća, a ko zakrpa. Sve su to krpetine!!!

  • Aleksandar Ivanovic

    21. novembar 2021 | 14:15

    Sve sto nam se desava zasluzili smo,gostoprimstvo za Milovog jurisnika koji je bio jedan od protagonista otimanja crkvi.Terao je radnike da glasaju za Dps,da se sto pre izbrise sve sto je srpsko u Crnoj Gori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA