≫ 

Pešić odredio 12 košarkaša za povratnički debi na klupi Srbije

Ekipu predvodi Miloš Tedosić...

  • 7
Trening reprezentacija Srbije, Svetislav Kari Pešić Foto: Tanjug/Zoran Zestic

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić odredio je tim koji će se večeras suprotstaviti Letoniji na na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ekipu će predvoditi Miloš Teodosić, a pored kapitena u sastavu su Nikola Jović, Alen Smailagić, Balša Koprivica, Marko Jagodić Kuridža, Jovan Novak, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Aleksa Radanov, Rade Zagorac, Uroš Trifunović i Nemanja Dangubić.

- Očekuje nas izazovna utakmica protiv Letonije koja ima kontinuitet, jer je tokom jula i avgusta igrala kvalifikacije i uigrana je, za razliku od nas koji smo se skupili pre samo nekoliko dana. To je sve početak jednog novog projekta. Ono što je najvažnije, taj nedostatak uigranosti ćemo morati da kompenzujemo jednom velikom željom koju si igrači u ovih nekoliko dana i pokazali. To je ono što me čini zadovoljnim i optimističnim. Publika nam je veoma važna, naši navijači. Ako baš ne igramo sa najboljim igračima koje imamo, onda hajde da svi zajedno pomognemo njima da budu još bolji i postanu najbolji – poručio je Pešić pred ovaj meč.

Utakmica Srbija - Letonija na programu je od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić", prenos će biti na Sport Klub 1, dok naredni duel Orlovi igraju za tri dana protiv Belgije u gostima.

Video: Poznato da li dolazi Teodosić: Kari Pešić o stanju reprezentacije pred prvi trening

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    25. novembar 2021 | 15:12

    Daleko ces i ti dogurati.Ekipa ti je do bola.Mogao si u penziju otici kao velika legenda ovako videcemo tvoj neslavni krah.

  • Milan

    25. novembar 2021 | 15:14

    Bruka i sramota.Bolje da se zovu Partizan ne Srbija.Danilovic novi Toleeeeeee.

  • Cv

    25. novembar 2021 | 15:16

    Pa ni pesic nema skim da igra tu novi selektor nece nista pomoci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA