≫ 

"Pobeda za Jelovca, u teškom je stanju": Teodosić poslao dirljivu poruku srpskom košarkašu

Kapiten i kompletna ekipa mole se za zdravlje druga i reprezentativnog kolege

  • 2

I ova pobeda košarkaša Srbije nije mogla da prođe bez značajnog dprinosa velemajstora Miloša teodosića, koji je u trijumfu nad Letonijom ugradio 21 poen i 9 asistencija, uz to i dodavanje koje je dovelo do pobedničkih penala Marka Jagodića Kuridže.

Posle meča, Teo je, kao i čitav tim, pobedu posvetio nekadašnjem reprezentativnom drugu Stevanu Jelovcu koji se bori za život posle moždanog udara koji je doživeo na treningu u Atini na treningu AEK-a.

- Zahvalio bih se publici na podršci, došla je u poprilično velikom broju, bili su nam važni i hvala im, ali nekako bih ja ovu pobedu posvetio našem kolegi (Jelovcu) koji je u jako teškom stanju i nadamo se da će u najbitnijoj životnoj bici i utakmici u njegovom životu izaći kao pobednik - kazao je Teo.

O samoj utakmici kaže ono što mahom svi reprezentativci ponavljaju - pobeda je ono što se jedino važi.

- Da, to je bio cilj, da se pobedi, makar i sa jedan razlike. Ekipa Letonije je jako dobra i uigrana ekipa pre svega. Dugo su zajedno, drago mi je zbog naših mladih momaka, imamo dosta debitanata i drago mi je da su u prvoj zvaničnoj utakmici koju igraju za Srbiju ostvarili trijumf.

Teodosić je otkrio kakav je bio dogovor za poslednju akciju Srbije na utakmici, koja je išla na Jagodić-Kuridžu. On je bio asistent.

- Pa nešto otprilike slično onome što smo odigrali - kaže Teo, čiju kompletnu izjavu možete pogledati u vrhu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    26. novembar 2021 | 00:38

    Vakcine su izazvale i izazivaju na stotine srcanih i mozdanih udara, jedino kod nas se ne prenose te moguce posledice od vakcine, dok u celom svetu se uveliko prica o tome da vakcina stvara krvne ugruske. Jelovcu zelim brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA