Perasović iskren posle Zvezde: Bilo je utakmica kada smo delovali kao "ekipa za onu stvar"

Strateg ruske ekipe je na jedan komično-surov način objasnio igru svoje ekipe u nekim ranijim utakmicama

  • 0
Velimir Perasović Foto: Marko Jovanović

Trener Uniksa Velimir Perasović bio je prilično otvoren nakon pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu i na šaljiv način je objasnio da je njegova ekipa vremenom stekla formu.

- Igrali smo protiv najboljeg defanzivnog tima Evrolige, nismo bili sebični, posle toga smo naneli dosta problema Zvezdi i uspeli smo da dođemo do pobede protiv crveno-belih što nikada nije lako. Imao sam ja utakmica kada smo gubili i kada smo delovali kao ekipa za onu stvar. Imamo dobar momenat, dobili smo nekoliko utakmica za redom. Nije pitanje da li će doći naši momenti, nego kada će doći. Isto tako smo svesni da možemo imati i loše rezultate. Naš cilj je da uđemo u prvih osam. Nemamo drugi način da igramo Evroligu naredne sezone - rekao je Perasović.

Onda se potpuno okrenuo analizi meča sa crveno-belima.

- Mislim da smo bili ekstremno dobri danas. Pre ove utakmice smo bili najlošija ekipa po šutu. Kažem, Zvezda igra jako dobru odbranu, imali smo problema, ali smo potom stigli do +18 vrlo brzo. Bili smo ti koji su uzrokovali poraz Zvezde. Teško je govoriti o tome sada. Može se desiti pet poraza za redom. Žalgiris je tako krenuo prošle sezone, zanimljivo je takmičenje, vrlo je teško prognozirati nešto - zaključio je Perasović.

Video: Nastasić za Telegraf otovoreno o Krstajiću: Evo zašto nije otišao na Mundijal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA