Bogdanoviću potvrđena povreda skočnog zgloba, zna se i koliko će biti van terena

Srpski košarkaš bi mogao da se vrati na parket polovinom decembra

  • 0
Bogdan Bogdanović

Printskrin: Youtube

Košarkaši Atlanta Hoksa do prethodnog susreta sa Njujork Niksima na svom parketu bili su u izvanrednoj seriji rezultata. Šest pobeda nanizao je tim za koji nastupa Bogdan Bogdanović, ali se srpski košarkaš na meču protiv Njujorka požalio na povredu zbog koje se znalo da će morati da odsustvuje nešto duži period.

Bogdan je u franšiznom Emori Medicinskom kompleksu obavio sve neophodne preglede magnetnom rezonancom i utvrđeno je da ima uganuće desnog skočnog zgloba.

Vesti su bolje od prvobitnih i utvrđeno je da će Bogdanović biti van terena najmanje dve sedmice, nakon čega će biti procenjeno njegovo stanje i utvrđen tačan datum povratka na teren.

To znači da će Bogdanović propustiti barem šest utakmica Hoksa, a verovatno i koju više. Sigurno je da ga nećemo videti na parketu protiv Indijane, Filadelfije, Šarlota, Minesote, Bruklina i Hjustona, dok su pod znakom pitanja dueli sa Hjustonom, Orlandom i Denverom.

Video: Pogledajte povredu Bogdana Bogdanovića zbog koje je iznet s terena: Glasan krik se čuo i preko TV-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA