≫ 

Labović prebačen u Lazu Lazarević: Košarkaš posle krađe taksi vozila napravio haos i tukao sestru

Bivši košarkaš zbog porodičnog nasilja može da završi i iza rešetaka

  • 15
Dragan Labović

Foto: MN Press

Problematični bivši košarkaš Dragan Labović napravio je opšti haos u utorak, kada je napao jednog taksistu, kome je i oteo vozilo, a potom napravio problem i u vrtiću u Železniku.

Labovića su posle toga priveli u policiju, odakle je pušten, ali uz krivičnu prijavu protiv njega zbog krivičnog dela krađa.

Ipak, kako saznajemo, Laboviću to nije bio jedini prekršaj, već je posle puštanja na slobodu napao i svoju sestru, koja ima 37 godina.

Došao je u njen stan vidno uznemiren 7. decembra oko 16.30 časova. Bacao je i lomio stvari po stanu, nakon čega je i fizički nasrnuo na sestru i tukao je. Nije hteo da otvori ni vrata stana, nakon čega je Labovićeva majka zvala hitnu pomoć i policiju. Sestra je odbila lekarsku pomoć.

Nakon što ga je pregledala Hitna pomoć, Labović je po nalogu tužilaštva prebačen u psihijatrijsku ustanovu Dr Laza Lazarević, gde bi trebalo da provede 15 dana, posle čega bi mogao da bude prebačen i u pritvor.

Video: Ovladavanje svetom preko košarkaša od 230cm: Karijera Jao Minga krije mračnu tajnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    8. decembar 2021 | 15:11

    Ne sme se ispustiti samokontrola.

  • Čiča Miloje

    8. decembar 2021 | 16:43

    Sve ovakve bi prvo u ludaru, pa da vide štaje lepše, ludara ili zatvor... Ko je bio u ludari, mislim u poseti nekome, zna kako je... Gore od zatvora, pogotovu ovakvima koji nisu potpuno odlepili... Ludacima je sve jedno... Njima je sve lepo...

  • Mina

    8. decembar 2021 | 17:41

    Tamo mu je odavno bilo mesto. Drago mi je da su nadležni konačno to shvatili kako bi ga spasili i njega i druge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA