Povratak srpskog košarkaša posle teške povrede, Todorović nakon 15 meseci ponovo na parketu

On je u septembru 2020. godine doživeo tešku povredu ligamenata levog kolena

  • 0
Dejan Todorović

Foto: MN PRess

Samo košarkaši znaju šta znači kada vas povreda na toliko dugo odvoji od terena. Izgubi se ritam, mišićna masa i što je najvažnije - kontinuitet igranja važnih susreta. Sve to je na svojoj koži iskusio srpski reprezentativac, Dejan Todorović.

Košarkaš Tenerifa punih 15 meseci nije kročio na parket u nekom meču zbog povrede kolena koju je doživeo u septembru 2020. godine. Tada je pokidao ligamente na levoj nozi i morao je da ide na operaciju posle koje je, logično, usledio dugačak period oporavka.

Međutim, došlo je vreme da i njega ponovo gledamo i navijamo za što bolje partije. Trener španske ekipe, Ćus Vidoreta poslao ga je na parket na meču FIBA Lige šampiona protiv nemačkog Ludvigzburga. Želeo je da mu da šansu i nešto ranije tokom novembra, ali srpski košarkaš nije bio spreman.

Odigrao je nekoliko minuta u završnici prve četvrtine, što je opet veliki pomak. Nema sumnje da sada sledi dugačak period povratka u formu uz nadu da se neće dogoditi neka dodatna povreda, koja bi unazadila Dejanov napredak.

Video: Svaka čast svima #1: Đoković da prepliva do Australije i Savić da najede vaterpoliste belog luka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA