≫ 

Rekord karijere Veselog u Evroligi, Gudurić nije igrao zbog prinove u porodici

Srpski košarkaš postao otac, te je dobio voljno od trenera Aleksandra Saše Đorđevića

  • 0
Bili Beron, Jan Veseli Foto: Marko Jovanović

Centar Fenerbahčea Jan Veseli psotavio je rekord karijere u Evroligi, pošto je na meču protiv Zenita ubacio 32 poena u pobedi turskog tima rezultatom 86:80!

Veseli je još u prvom poluvremenu imao učinak od 22 poena, a malo mu je falilo i da obori rekord svog indeksa korisnosti. Naime, protiv Rusa je imao 35, dok je svojevremeno uspeo da dođe do 36. Imao je Čeh i pet skokova, uz 9/11 šuta za dva i dve ubačene trojke iz tri pokušaja.

Pratio ga je Nando De Kolo sa 18 poena i osam asistencija, Dešon Pjer je imao 13, a Devin Buker 10. Srpski reprezentativac Marko Gudurić nije igrao, jer je tokom dana postao otac. Fener sada ima skor 5-9 pred duel sa Makabijem.

S druge strane, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd je ubacio 19 poena za Zenit. Mindaugas Kuzminskas je dodao 17, dok su Bili Beron, Džordan Miki i Andrej Zubkov imali po osam poena. Ruski tim je sada na 9-5.

Video: Specijalni gosti na utakmici Zvezde: Luka Jović i Sofija Milošević gledali crveno-bele protiv Reala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA