Lučićev dabl-dabl nadjačao šampiona Evrolige, Jaramaz stavio Larkina "na poster"

Nova sjajna partija Bajerna u praznoj dvorani zbog korona-restrikcija

  • 0
vladimir lucic Foto: twitter/euroleague

Tužno je večeras izgledao "Audi dom" bez ijednog jedinog navijača, zato što su u Bavarskoj uvedene nove restrikcije zbog koronavirusa. Podsetilo nas je to na vreme od pre godinu dana kada gledaoci nigde nisu bili dopušteni, čak ni u najmanjem broju. Ali atmosferu su rešili da razgale upravo Srbi, koji su bili glavni protagonisti pobede Bajerna protiv šampiona Evrolige, Anadolu Efesa - 83:71.

Zahvaljujući granitnoj odbrani Bajerna u završnoj deonici, kada je tim iz Istanbula postigao samo sedam poena, klub iz Bavarske je stigao do velike pobede. Ništa nije polazilo od ruke Atamanovim izabranicima, a domaći su zadržali identičan ritam koji su imali u prethodnih 30 minuta i na kraju su slavili čak i dvocifrenu pobedu.

A Vladimir Lučić je dabl-dablom sve uspeo da ukrasi na najlepši način. Postigao je čak 18 poena, dodao je 12 skokova, imao je četiri asistencije i stigao je do 29 indeksnih poena. Zanimljivo je da su isto toliko poena postigli i Dešon Tomas i Ogusten Rubit, dok je Otelo Hanter završio sa 10 poena. Malo je nedostajalo da Jaramaz bude dvocifren, pošto je stao na devet poena, ali je imao ludačko zakucavanje preko Šejna Larkina.

Na drugoj strani, očigledno smo dobili potvrdu da je 18 magičan broj, pošto su Šejn Larkin i Rodrig Bobua takođe završili sa tim brojem poena, Brajant Danston je ubacio 12 poena, dok je Vasilije Micić završio sa 12 poena uz skok i dve asistencije. Naš Filip Petrušev je postigao tri poena.

U sličnom terminu, Uniks je uspeo da se oporavi od poraza od Olimpijakosa posle produžetka i da nakon odlične poslednje četvrtine, baš kao i Bajern, savlada Makabi u gostima sa 74:85.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA