≫ 

Pogledajte kako se Jokić oduševio kada je čuo pitanje na srpskom na konferenciji Denvera

MVP NBA lige nije mogao da sakrije osmeh kada je video da će mu sunarodnik postaviti pitanje

  • 4

Nikola Jokić je ostvario još jedan tripl-dabl, treći uzastopni, kojim je stigao Džejmsa Hardena na večnoj listi po ovom parametru na 7. mestu. Ipak, ni njegov sjajan učinak nije pomogao Denveru da dođe do pobede na gostovanju San Antonio Sparsima.

Jokić je posle meča rekao da ekipa nije imala dovoljno energije da pobedi, a samokritičan je i prema svojoj igri i smatra da treba da bude još bolji i da ima konstantno dobre partije.

- Nekad je lako objasniti da nemamo energije. Mada ne mislim da je često nemamo, nego nekad prosto ne igramo dobro. Naročito u prvom poluvremenu smo imali brojne promašaje iz izglednih pozicija. Igrali smo dobro tokom većeg dela utakmice, ali nismo imali dovoljno snage da pobedimo.

- Samo pokušavam da igram igru znate, mislim da nije ništa posebno. Mislim da ja lično treba da budem mnogo bolji, jer nisam dosledan, kao ceo tim nije konstantan. Nekad sam dobar, nekad sam loš. Ne baš loš, ali samo nedovoljno dobar, jer ako igram dobro, mislim da ceo tim igra dobro - rekao je Jokić.

Interesantna situacija viđena je tokom konferencije kada se za reč javio srpski novinar, kada ga je Jokić čuo, oduševio se i nije mogao da sakrije osmeh sa lica, a uz to je imao i gestikulaciju tako što je rukom pokazao u predelu srca.

Peti tripl-dabl zaredom, dobra igra, ali neki mediji kažu ne može ni Nikola sve sam.

- Mislim da nije tako, kada pogledate utakmicu, dosta sam promašivao, imali smo loših minuta, ali izgubili smo. Ceo ovaj put je pobeda - poraz, pobeda - poraz. Imamo šanse da se vratimo kući s pozitivnim skorom. Danas smo bili u utakmici i onda su oni otišli 10:0, mi nismo uspeli da se vratimo, došli smo do 5, onda su oni otišli na 15. Bila je teška utakmica, bila je treća utakmica u četiri noći, nadam se da ćemo u subotu da popravimo utisak - odgovorio je Jokić na srpskom.

Pogledajte taj detalj na snimku:

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ХАЏИ КОСТА

    10. decembar 2021 | 11:01

    А КОГА ЗАНИМА ЛИК КОЈИ НЕ ИГРА ЗА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ ТАЈ КОШАРКАШ НИЈЕ НИ ВРЕДАН ПОМЕНА ДОК НЕ ОБУЧЕ СРПСКИ ДРЕС ☦️☦️☦️🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇺🇷🇺🇷🇺♥️

  • Aleksandar

    14. decembar 2021 | 14:07

    Iznenadio se cuj,ja sam ratovao za ovu zemlju on nemoze da igra,nula od coveka.

  • JN

    11. decembar 2021 | 18:02

    Možda jednom bude razumeo zašto ga ljudi preziru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA