≫ 

Nit' više zvezda, nit' goreg tima: Lebron je ipak okupio istrošenu ol-star vojsku

Lejkersi su najveće razočaranje aktuene sezone

  • 2
lebron džejms foto: Tanjug/Ap

Los Anđeles Lejkersi pretrpeli su novi poraz, već 13 u 26 utakmica ove sezone pa je i laicima potpuno jasno i već sada se može konstatovati da je projekat Lebrona Džejmsa "skup ol-star veterana" doživeo propast, ili je na putu da se tako okonča sezona za Jezerdžije.

Poražavajuće po ekipu iz "Grada anđela" zvuči podatak da su potučeni od Memfisa u Tenesiju iako je rival igrao bez najboljih igrača Dža Morenta i Dilona Bruksa, pritom je igrao drugi put u 24 sata, pa ipak bio je dovoljno dobar da porazi četu slavnih imena pod vođstvom Kralja Lebrona.

entoni dejvis Foto: Tanjug/Ap

Već nakon nekoliko poraza mogle su se čuti izjave iz tabora Lejkersa da ovaj tim jednostavno nije kadar za velika dela, a nakon Memfisa je jasno poručeno, da svi čuju: Lejkersi su odsad autsajderi u bilo kakvoj priči za plej-of i visok plasman.

Tako rezonuje jedan od najboljih igrača ekipe Entoni Dejvis. I njemu je mnogo toga jasno posle serije bledih partija i posrnuća.

- Ti momci (igrači Memfisa) su se osetili kao autsajderi kada su izašli na teren, posebno kada znaju da su bez svojih najboljih igrača. Mi moramo da igramo baš tako, kao autsajderi, a to sada, u ovom delu sezone, posebno zbog načina na koji igramo, i jesmo - rekao je Dejvis.

Podsećamo, Lebron je letos okupio oko sebe nekolicinu ol-star veterana i velikih zvezda, Vestbruka, Entonija, Ronda, verovao je da sa ovom grupom igrača ima kapaciteta da se nosi sa najjačima, međutim to se ne dešava ni u tragovima. Lejkersi su sa skorom 13-13 na sedmoj poziciji na Zapadu, daleko od vrha. Sa tendencijom da padnu još niže.

Dejvis kaže da ekipa ima problem da se nosi sa rivalima čak i kad ovi igraju bez najvećih zvezda. Smatra da tako i Lejkersi moraju da se postave svaki put ubuduće.

- Mislim da kad protivnici igraju bez najboljih, mi moramo da igramo još bolje jer na drugoj strani imamo momke koji su gladni da pobede Lejkerse, Lebrona, Dejvisa, žele to po svaku cenu, žele da se dokažu. Svako od njih želi da se hvali da je ubacio Lejkersima 25, 30 poena.

karmelo entoni Foto: Tanjug/Ap
rasel vestbruk Foto: Tanjug/Ap

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Neviđen NBA haos: Besan i krvav jurio Lebrona po celom terenu da ga prebije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA