Nikola "istopio srca" u San Antoniju: Potpisao dres mališanu koji je bio "komplet" u dresu Sparsa

Jokić je odvojio svoje vreme i da popriča sa njim posle utakmice

  • 5
Nikola Jokić Foto: Printscreen / Twitter / Denver Nuggets

Srpski košarkaš, Nikola Jokić noćas je još jednom oduševio javnost uz maestralni dabl-dabl u pobedi na gostovanju San Antoniju. On je ubacio 35 poena uz 17 skokova i osam asistencija za oko 35 minuta provedenih na terenu.

Nije tajna da Nikola Jokić uživa veliku pažnju kod mališana širom Sjedinjenih Američkih Država. Tako mu je jedan prišao noćas obučen u kompletnu opremu San Antonija, ali sa jednim posebnim detaljem u ruci.

On je nosio Jokićev dres sa brojem 15, a srpski centar nije oklevao nijednog trenutka i potpisao ga je kada mu je ovaj prišao na terenu, te je tako ovom mališanu ispunio veliku želju. Uz to, stao je i da porazgovara sa njim.

Nije ovaj mališan skidao osmeh sa lica dok mu je Nikola potpisivao dres, a naš centar je još jednom pokazao zbog čega je među omiljenima u NBA ligi.

Video: Tripl-dabl mi ništa ne znači: Nikola Jokić potišten posle poraza Denvera od San Antonija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    12. decembar 2021 | 10:02

    Kompletno fini i normalan sportista iako je zvezda u NBA.Bravo Nikola brate 🇷🇸🙏👍

  • Bio tamo..

    12. decembar 2021 | 11:03

    Zato kad ga je na Novom Beogradu pre par godina, na otvaranju Spanulis terena, dete od 6 godina zamolilo za slikanje, ovaj predivni čovek mu je drsko odbrusio "nisam ja ovde došao da se slikam"! Lice tog klinca je ogledalo Nikole Jokića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA