Devetorica košarkaša u Bulsima ima koronu, Vučević se oglasio: "Sad imamo imunitet kao krdo"

A tako se dobro krenuli u novoj sezoni...

  • 0
Nikola Vučević Foto: AP/Tanjug

Jedno od najprijatnijih iznenađenja u novoj sezoni NBA lige je sigurno ekipa Čikago Bulsa, međutim, tim iz "grada vetrova" je naleteo na problem - oni imaju devetoricu pozitivnih igrača na korona virus.

Bulsi su za sada na skoru od 17 pobeda i 10 poraza, ali će se to poremetiti s obzirom na to da ne mogu da računaju na polovinu svoje ekipe.

Među zaraženim igračima su i zvezde ekipe poput Demara Derozana i Zeka Lavina, dok su crnogorski centri Nikola Vučević i Marko Simonović zdravi i biće na raspologanju svom treneru.

Čak se i Vučević našalio putem Tvitera zbog ovoga, on je napisao da su ovo i dobre vesti, pošto će on i saigrači do kraja sezone imati imunitet poput "krda".

Podsetimo, pravila u NBA nalažu da ekipa ima makar osam zdravih igrača kako bi se utakmica odigrala, Čikago trenutno ima devet, tako da neće biti problema, a ako zagusti, oni moraju potpisati kratkoročni ugovor s nekim slobodnim agentom.

Video: Nikola Vučević o Crvenoj zvezdi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA