≫ 

Zvezdan Mitrović dobio otkaz u Monaku, Saša Obradović prvi kandidat da ga zameni

Sukob sa Majkom Džejmsom očigledno koštao posla crnogorskog stručnjaka

  • 4
Zvezdan Mitrović Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Monako saopštio je da je zajednički doneta odluka o prekidu saradnje sa Zvezdanom Mitrovićem.

Iako je prošle sezone osvojio Evrokup, a ove sezone napravio vrlo respektabilan tim, Monako nikako ne može da počne sa dobrim partijama. U ovom trenutku ekipa se nalazi na 14. mestu Evrolige sa skorom 5-9 i na dve pobede daleko od plej-of zone.

Kada se na loš učinak u Evroligi doda i sukob sa zvezdom Majkom Džejmsom, koji nije bio prvi u sezoni, jasno je da je odluka o prekidu saradnje između crnogorskog stručnjaka i Monaka bila očekivana.

Mitrović je prvi sukob sa bivšim plejmejkerom Bruklin Netsa imao na meču protiv Efesa, kada je poslao američkog košarkaša u svlačionicu. Njihov sukob je kulminirao prošle nedelje u duelu Monaka sa Milanom, kada je Džejms nakon samo dva minuta i 42 sekunde provedene na terenu poslat u svlačionicu.

Monako je u ovom trenutku u seriji od četiri poraza u Evroligi, a ni u domaćem prvenstvu ne stoje sjajno pošto imaju tri poraza, baš koliko i Asvel, ali dva poraza više od Metropolitana.

Kako se sada čini najveći kandidat da zameni Zvezdana Mitrovića trenutno je Saša Obradović. Srpskom stručnjaku ne bi bilo prvi put da vodi Monako, a baš umesto njega je Mitrović i došao na klupu ''kneževa''.

Video: Pogledajte kako je Zvezda ukrala pobedu od Krke: Kalinić dao 4 poena u poslednje 3 sekunde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    13. decembar 2021 | 17:01

    Sasa Obradovic da zameni Zvezdana Mitrovica? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Trazice da mu prvo isplate premije za osvajanje evrokupa.

  • Pfc

    13. decembar 2021 | 16:13

    Sta vi pisete..cuj 5-9 za monako,los ucinak u evroligi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA