Konačno dobre vesti za Jokića: Jedan od najvažnijih Nikolinih saigrača se vraća pred plej-of?

Džamal Marej se polako oporavlja od povrede i ulazi u takmičarski ritam

  • 1
Nikola Jokić Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Može se reći da Nikola Jokić u poslednje vreme sam na svojim leđima nosi čitavu ekipu Denvera. Bez gomile povređenih igrača, među kojima su i zvezde tima Džamal Marej, Majkl Porter Džunior i Pi-Džej Dozijer, srpski košarkaš mora da vodi bitku sa vetrenjačama.

Za sada mu prilično solidno u tome i ide. Denver je bio na “proputovanju“ kroz Ameriku i sa sedam gostovanja vratio se sa četiri pobede, a sada im slede susreti na domaćem terenu. Jokić ni na ovim mečevima neće moći da računa na pomenuti trojac, ali bi jedan od njih mogao da se vrati za ključni deo takmičarske godine u februaru.

To je Džamal Marej, čiji oporavak najbolje napreduje i koji bi mogao da se vrati u takmičarski pogon negde oko Ol-Star utakmice, koja je zakazana za 20. februar. Naravno, Denver do tada mora da uradi sve da ostane u konkurenciji za neko od mesta u plej-ofu.

Vesti je preneo poznati američki sportski novinar, Kris Vernon, koji tvrdi da je od dobro obaveštenog izvora iz Denvera dobio informaciju o povratku Kanađanina u ritam. Kako se ističe, on već zahteva od trenera Malouna da na treningu dobija ozbiljnije zadatke.

Denver se posle 26 odigranih utakmica nalazi na sedmom mestu Zapadne konferencije sa skorom 13-13, a to mesto vodi u plej-in. Ispred njih su Lejkersi i Klipersi koji trenutno imaju dve pobede više.

Video: Tripl-dabl mi ništa ne znači: Nikola Jokić potišten posle poraza Denvera od San Antonija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrg

    14. decembar 2021 | 18:51

    Dozier zvezda? Bitka sa vetrenjacama u kojoj se pobedjuje? Ma bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA