Đoković: Pionir je najbolja dvorana, Pospišil kaže da nikad ništa slično nije doživeo

Novak kratko razgovarao sa medijima na poluvremenu meča Zvezda - Barselona

  • 2
Novak Đoković Foto: MN Press

U društvu brata Đorđa i kanadskog tenisera Vaseka Pospišila, pvi reket sveta Novak Đoković stigao je u utorak veče u "Pionir" kako bi bodrio košarkaše Crvene zvezde protiv Barselone.

Crveno-beli su lidera Evrolige dočekali u okviru 15. kola najelitnijeg košarkaškog takmičenja, a Đoković je tokom razgovora sa medijima na poluvremenu poručio:

- Atmosfera je uvek fenomenalna, navijač sam Zvezde, to svi znaju, a pratim košarku i sve naše timove. Košarka mi je omiljeni sport za gledanje, "Pionir" najbolja dvorana. Retko imam priliku da prisustvujem uživo utakmicama, tako da se uživim. Stalo mi je, navijam. Doveo sam i neke prijatelje iz inostranstva i oni su svi oduševljeni. Pospišil kaže da nikad ništa slično nije doživeo - rekao je Novak, a prenosi "Blic".

Priznao je Novak i da je počeo pripreme za narednu sezonu, mada još nije poznato da li će nastupati na Australijan openu. Ono što je sigurno jeste to da će predvoditi Srbiju na ATP Kupu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA