≫ 

FMP gazi i ne zna da stane: Splićani peta vezana recka u notesu lidera ABA lige

Tim iz Železnika ponovo slavio

  • 2
FMP - Split Foto: Tanjug/AP

Košarkaši FMP-a iz Železnika nastavljaju da igraju izvanredno u ABA ligi, a najnovija potvrda stigla je u vidu trijumfa nad Splitom od 89:75 u okviru 12. kola ABA lige.

Ovo je peta uzastopna pobeda za ekipu Nenada Stefanovića, kojoj su gosti iz Splita pružili dobar otpor samo u prvom poluvremenu, kada su imali vođstvo od sedam poena razlike - 50:43.

Međutim, u drugom poluvremenu potpuno drugačija slika na terenu. ''Panteri'' su znatno pojačali odbranu, u trećem kvartalu su primili samo deset poena i preokrenuli rezultat, a u poslednjih deset minuta su izborili i ubedljiv trijumf.

FMP sada ima skor 10-2 i nastavlja trku sa Zvezdom i Partizanom u vrhu tabele, dok su Splićani pretrpeli deseti poraz i ostaće na začelju regionalnog takmičenja.

Radonjić sa 19 i Nevels sa 18 poena i sedam skokova bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, dok je Splićane predvodio Bajo sa 18 poena i sedam uhvaćenih lopti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 4 C

    15. decembar 2021 | 09:52

    Чег се пометан стиди, будала се поноси тим!Не битни сте, никоговићи!

  • Pa da

    15. decembar 2021 | 07:56

    FMPjovi 1 i 2 prvi na tabeli, moramo osnovati i 3 i 4 😜 moze nam se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA