≫ 

Mirotić: "Vidi se Novakova veličina, ljubav prema navijačima Zvezde raste iz godine u godinu"

As Barse istakao da je igračima njegovog tima Đokovićev dolazak bio dodatna motivacija

  • 18
Košarka Evroliga Crvena Zvezda Barselona Foto: MN Press

Kao i uvek kada dođe u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi, crnogorski centar Nikola Mirotić dobije gromoglasne ovacije od strane domaćih navijača!

Tako je bilo i u utorak veče, kada je Barselona dobla Zvezdu u okviru 15. kola Evrolige rezultatom 76:69 - i to pred očima najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića koji je iz prvih redova pratio ovaj duel.

- Kao i uvek, zaista divno je bilo vratiti se u Beograd. Zahvalio bih se navijačima, bili su sjajni, isto kao i na divnom aplauzu. Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu. Zadovoljstvo je igrati ovde - rekao je Mirotić za srpske medije, a potom se dotakao i Đokovića:

- Novak je najveća legenda svih vremena, u sportu i tenisu. Imao sam čast da ga upoznam u Americi, nisam očekivao da će doći na utakmicu. Bilo je veliko iznenađenje i velika čast da ga pozdravimo. Kada su ga saigrači videli, pitali su me da li mogu da se slikaju. Odgovorio sam im "Idite, pitajte čoveka." Vidi se koliki je čovek Novak, svima hoće da pruži pažnju. Moramo svi da budemo ponosni. Bila je to velika motivacija, da igramo pred njim.

Istakao je Mirotić i da Zvezda može do TOP 8 Evrolige.

- Protiv Zvezde nikad nije lako, dokazali su isto i na gostujućem terenu. Bili su sjajni kod Makabija, dobili su isto i Zenit, puno poštovanja imam za njih. Mlada ekipa, uz još nekoliko iskusnih igrača, definitivno će se boriti za plej-of. Na pobedu su bili pre ovog meča, verujem da mogu da se vrate. Samo još da im se oporave igrači  - rekao je centar Barse,a prenosi B92.

Video: Novak u transu luduje: Đoković pomno prati svaki potez košarkaša Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA