Amerikanac iz Cedevite opet "bocka" Grobare: "Pobedili smo ih i uprkos pomoći sudija"

Posle poljubaca koje je slao posle meča, on je sada nastavio sa provokacijama

  • 4
Jogi Ferel Printskrin: Arena sport

Nije čest slučaj da neko ko je imao "malo veću" ulogu u NBA ligi dođe na parkete ABA lige. Čudni putevi su naveli Jogija Ferela da obuče dres Cedevita Olimpije, a on je ovom timu vratio i oduševio u pobedi protiv Partizana (96:89). On je posle meča čak slao i poljupce i provocirao "Grobare", a sada je za Jurohups govorio o tom meču.

Ferel je prvo začudio mnoge košarkaške fanove kada je stigao u Panatinaikos, ali tamo se nije zadržao, tek nekoliko dana. Pošteno nije ni zaigrao, a već je promenio klub i sredinu. Stigao je u Sloveniju i za jako kratko vreme oduševio navijače ovog tima, ali i sve koji prate ABA ligu.

Ovaj košarkaš je za Jurohups podkast govorio o meču protiv Partizana i tome kako su "slavili protiv sudija".

- Atmosfera je bila sjajna, njihovi navijači su pevali glasno, saigrači su mi rekli da će biti "pakleno". Ali odrastajući sam igrao košarku na mnogim "ludim mestima" i zbog toga mi navijači nisu ništa mogli. Ponosan sam na način na koji smo pobedili, igrali smo protiv navijača i sudija koje nisu svirale faulove za nas, uspeli smo da dobijemo. Pronašli smo sebe i uradili ono što moramo i ono što smo hteli - rekao je Ferel.

Jogi Ferel Foto: ABA liga. com / KK Partizan NIS / Dragana Stjepanović

On je takođe zaradio i isključenje na meču, a dok je izlazio sa terena slao je poljupce navijačima Partizana, koji su ga vređali sa tribina.

- Emocije su to odradile, nisam ja. Bila je "vrela" utakmica, bio sam ljut na sudiju koji me je isključio i emocije su proradile.

Na meču je bio i poseban gost, predsednik košarkaških operacija u Bostonu, Bred Stivens koji je došao kako bi posmatrao Jama Madara, plejmejkera Partizana, kog je njegova ekipa draftovala na početku sezone. Ipak, Ferel je otkrio da nije ni znao da on gleda, te se oni znaju od ranije.

- Nisam znao da je na utakmici, ja njega znam još iz vremena kad sam bio u Srednjoj školi, on je mene "regrutovao" u jednom periodu i znamo se još od tada. Ovde nismo pričali, nisam ni znao da je tu - zaključio je Ferel.

Video: Bivša NBA zvezda provocirala Grobare, slao poljupce tribinama nakon isključenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    16. decembar 2021 | 18:28

    I ovaj se sprda sa hrvatskim klubom

  • Petar

    16. decembar 2021 | 19:11

    Pazi mozda imas prijatelju problema uHrvatskoj sprdas se tudjmanovom ostavstinom .Bolje pricaj protiv srpskog ponosa to svi tudjmanovci vole.

  • nibrS

    16. decembar 2021 | 18:18

    Ko visoko leti, nisko pada... Ćeraćemo se mi još...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA