Pavićević pred Partizan: ''Ponosan sam što će Bar ugostiti Željka Obradovića''

Trener Mornara poručuje da ne pobeđuju uvek favoriti

  • 11
KK Mornar Bar Foto: MN Press

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je da mu je zadovoljstvo što će njegov klub imati čast da u jednom takmičarskom duelu ugosti najboljeg evropskog trenera svih vremena Željka Obradovića.

Mornar će u subotu od 17 sati dočekati Partizan u 12. kolu ABA lige.

- Bili smo u prilici da u zvaničnoj utakmici ugostimo legendu američke košarke Lerija Brauna, jedinog trenera koji je bio šampion Amerike i sa koledž timom Kanzasa, a kasnije osvojio i NBA ligu sa Detroitom. U subotu ćemo imati priliku da na takođe zvaničnoj utakmici ugostimo i najboljeg trenera Evrope svih vremena Željka Obradovića i ta činjenica čini mene kao i klub izuzetno ponosni - rekao je Pavićević za klupski sajt.

Trener Mornara naglasio je da ne želi da priča o utakmici iz ugla budžeta kojim ove sezone raspolažu dva kluba jer, kako je naveo "ne pobeđuju uvek favoriti“.

- Ne interesuju me budžeti već moja ekipa, nezavisno protiv koga igramo. Poštujemo svakog rivala u ovoj ligi, naravno pogotovo one koji su obeležile ovo takmičenje kao što je to Partizan. Sa dužnim poštovanjem dočekujemo rivala iz Beograda, kao što smo i sve do sada i na to smo takođe jako ponosni. Tu se završava priča o protivniku - dodao je trener Mornara.

On je dodao da se za sutrašnji duel spremaju kao i za svaku drugu utakmicu.

- Posle lošeg starta mi smo u dobroj seriji. Polako sve dolazi na svoje mesto, dele se uloge i daćemo maksimum da eventualno iznenadimo Partizan, koji je naravno favorit u ovom meču. Favoriti, međutim, ne pobeđuju uvek. Imali smo vremena da se spremimo za ovu utakmicu i očekujemo lepu utakmicu -  poručio je Pavićević.

mihajlo pavićević Foto: MN Press

Bivši as Partizana, sada jedan od lidera Barana, Nemanja Gordić zna kakvo iskušenje čeka njegov tim.

- Očekuje nas jako težak meč. Partizan je jedna od najboljih ekipa u ligi. Od početka sezone igraju u dobrom ritmu što u ABA ligi tako i u Eurokupu, dolaze u dobrom raspoloženju u Bar, ali i mi smo u dobrom ritmu nakon četiri pobede u prethodnih pet kola. Pokušaćemo da pružimo maksimum i videćemo za šta će to biti dovoljno - kazao je Gordić.

Partizan pred ovaj duel ulazi sa skorom 9-2, dok je Mornar na učinku od četiri pobede i sedam poraza.

Video: Grobari skandirali Harisu Brkiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    17. decembar 2021 | 11:37

    Невероватно,али невероватно је да Господина Обрадовића где год оде дочекају као највећег Господина,сем у железнику. Па јел могуће да цела Европа греши сем вас??

  • goran

    17. decembar 2021 | 11:25

    Mornar je APSOLUTNI favorit,videlo se kako se partizan provlaci iz meca u mec,ovde boga mi tesko,njegova igra se svodi na guzove🤔🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    17. decembar 2021 | 11:54

    Смеши им се трећи пораз...мсм да ће Мозли да их растави, из љубави😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA