≫ 

Trener Denvera konačno ima razlog za hvalu: "I kad je Jokić na klupi, na pravom smo putu"

Srpski centar noćas je manje igrao zbog problema sa faulovima

  • 0
Majkl Meloun Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Denvera noćas su ubedljivo savladali Atlanta Hokse na gostovanju (115:133) i ostavili svog trenera Majkla Melouna sa dosta pozitivnih utisaka.

Ono što je trenera Nagetsa najviše impresioniralo jeste činjenica kako je tim odreagovao i igrao kada na terenu nije bio Jokić, koji je noćas uistinu igrao svega 26 minuta zbog problema sa prekršajima. Za to vreme stigao je do 20 poena uz deset skokova i sedam asistencija.

- Uspeli smo da ostanemo na pravom putu i sa Nikolom na klupi, što se nikada ne zna kako će ispasti. Svaki put kada je Bouns otvoren tokom igre, čini nešto pozitivno – rekao je Meloun.

Posle dužeg vremena, Denver ponovo ima pozitivan skor u NBA ligi, trenutno su Nagetsi na skoru od 15 trijumfa i 14 poraza.

- Mislim da smo sada na dobrom putu, da budem iskren. Ima još dosta toga ispred nas. Vidite da ne govorimo samo o povredama Džamala Mareja, Džamajkla Grina, Pi Džeja, sada i Markusa. Sve su one dugoročne prirode. Sada imamo i momke sa kovidom. Onda kada pogledate, skor je na 15-14, trećina od ukupnog puta kroz sezonu, ali uprkos svemu smo u dobroj poziciji – istakao je trener Denvera.

Pred Nagetsima je još jedan nezgodan susret sa Bruklinom na gostovanju u ponedeljak.

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA