≫ 

Partizan ima ponoćnu bombu: Među crno-bele stiže bivši igrač Zvezde!

Posebno se istakao u četvrtfinalu Evrokupa protiv ekipe Budućnosti, kada je proglašen i za MVP te runde takmičenja

  • 45
Matijas Lesor Foto: Marko Jovanović

Francuski centar Matijas Lesor uskoro bi mogao da postane pojačanje Partizana, piše Mocart sport.

Ukoliko sve bude proteklo kako su dve strane planirale, Lesor će se igrački vratiti u Beograd posle tri i po godine, jer je tokom sezone 2017-2018, igrao za Zvezdu, s kojom je osvojio srpsku titulu, ali su crveno beli ostali bez jadranske krune u finalu s Budućnosti. Beograđanima je izmakao trofej posle poraza od crnogorskom timu u petom meču finalne serije. Lesor je ostao upamćen po promašaju zicera u finišu četvrte utakmice u Podgorici.

Posle Zvezde je otišao u Malagu, onda u Bajern, a prethodne sezone bio je jedan od glavnih nosilaca Monaka u istorijskoj sezoni kneževskog kluba koji je osvojio Evrokup i plasirao se prvi put u Evroligu.

Prosečno je beležio 12,5 poena i šest skokova po utakmici. Posebno se istakao u četvrtfinalu Evrokupa protiv ekipe Budućnosti, kada je proglašen i za MVP te runde takmičenja.

Tokom dva meseca provedenih u Makabiju odigrao je pet evroligaških utakmica,s prosekom od 7,4 poena, 3,4 skoka i 0,6 asistencija. Najbolju partiju prikazao je protiv kluba u kome je nekada igrao - Crvene zvezde. Crveno-belima je ubacio 16 poena, uz to četiri uhvaćene lopte i dve asistencije.

Video: Zvezdin savršen završetak četvrtine: Marković pogodio šestu timsku trojku u poslednjoj sekundi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mилан

    20. decembar 2021 | 08:19

    Јесам гробар,ал ми се никако не свиђа колико странаца имамо….где је та чувена Партизанова школа,где су млади таленти,ово није прави Партизан….сетите се шта је радио Дуле….

  • Kmeee

    20. decembar 2021 | 07:46

    Daj jos 70 miliona propadosmo.

  • Kk..🏀🏀🏀

    20. decembar 2021 | 08:04

    Stvarno smo popularni čim nas prate toliko komšinica na našim vestima, ako je istina dobro došao Željko zna sta radi i onako smo jaki prvi u Evro kupu samo jedan poraz rezultati govore sve..🏆🏆🏆🏆🏆🏆🥇🥇🥇🥇

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA