Dobre vesti za navijače Partizana: Panter ponovo na treningu, na parketu već protiv Lokomotive?

Najbolji igrač crno-belih je ponovo sa saigračima

  • 0
Kevin Panter Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Partizana u sredu pred sobom imaju verovatno najteži posao u grupnoj fazi Evrokupa. Crno-beli gostuju ekipi Lokomotive Kuban u Krasnodaru u okviru 8. kola ovog takmičenja.

Ipak, mnogo lepih stvari se dešava u taboru ekipe Željka Obradovića na početku ove radne sedmice. Pre svega, zvanično je potvrđen dolazak Matijasa Lesora, a prema najnovijim saznanjima u opticaj se vraća još jedan važan košarkaš.

Naime, Kevin Panter bi trebalo da može da pomogne ekipi pošto se oporavio od povrede koja ga je mučila prethodnih desetak dana. Najbolji košarkaš Partizana je prethodne sedmice obavio preglede i očigledno je da su doktori dali zeleno svetlo da se poznati igrač vrati na parket.

On je propustio tri utakmice crno-belih i to protiv Cedevita Olimpije, Šljonska iz Vroclava i Mornara. Ekipa je za to vreme upisala dve pobede i poraz od tima iz Ljubljane.

- Panter se vratio, Trifunović ima povredu ruke, dok problema sa kolenom ima i Rodion Kuruc. U dogovoru sa doktorom i kondicionim trenerom ćemo danas posle treninga doneti odluku da li će putovati neko od njih sa nama - rekao je Obradović.

Ovaj naredni meč je od izuzetne važnosti, pošto bi u slučaju pobede tim iz Beograda otišao na dve pobede prednosti u odnosu na Ruse na tabeli.

Video: Kevin Panter: Svaki tim je počeo da me udvaja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA