Zna se kada se Lesor priključuje prvom timu Partizana, Zoran Savić otkrio sve detalje

On neće moći da pomogne timu protiv Lokomotive

  • 11
Matijas Lesor Foto: Screenshot - SportKlub

Košarkaši Partizana dobili su ogromno pojačanje u reketu u vidu Matijasa Lesora. Nekadašnji igrač Zvezde, Makabija i Monaka potpisao je ugovor sa crno-belima, ali isprva nije bilo najjasnije kada će se priključiti prvom timu.

Trener Željko Obradović rekao je da se za sva pitanja zainteresovani obrate sportskom direktoru Zoranu Saviću. Ovaj je u razgovoru za MaxBet Sport potvrdio da ovaj u Beograd stiže najverovatnije u sredu.

- Trebao bi da stigne u sredu u Beograd. Trenutno smo u fazi planiranja puta i rezervacije karata. Videćemo u kakvom je stanju na treninzima za sledeću utakmicu – rekao je Savić za MaxBet Sport.

Podsetimo, Lesoru se otvorila mogućnost da se priključi crno-belima nakon što Makabi nije odlučio da produži ugovor sa njim potpisan na početku takmičarske godine. Francuz je već nekoliko puta tokom jeseni povezivan sa Partizanom i sada je konačno došlo do realizacije saradnje.

Sve ovo znači da crno-beli neće moći da računaju na Lesora u jednom od najvažnijih duela ovog dela sezone protiv Lokomotive u Rusiji u sredu u 8. kolu grupne faze Evrokupa. Doduše, tamo će putovati Kevin Panter, koji se oporavio od povrede koja ga je mučila poslednjih desetak dana.

Video: Rampa Mozlija na Smailagiću: Partizanov centar krenuo na zakucavanje, pa osetio moć američkog atlete

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    20. decembar 2021 | 20:19

    Oprastamo ti ruznu proslost

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    20. decembar 2021 | 20:26

    Опет купили просечног, лако га испровоцирати, и тренер који зна посао може лако да га избаци из равнотеже, сваке године све лошија статистика, кад је битно без концентрације...није он битан, него одакле им паре а нису ни Реал ни Барса, а скоро потрошили као они...

  • TADIJA ZEMUN

    20. decembar 2021 | 23:19

    ma samo nek se trosi i nek je veselo,ima se moze se NO LIMIT,uopste me ne bi cudilo da uskoro bude jos kupovina i da potrosnja bude daleko preko 20.000.000 evra.....ali dzaba vam novci.......ZVEZDA ce i ove sezone biti neumoljiva IDEEEMOOOOO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA