≫ 

Mijailović: Bilo je teško raditi pod pritiskom navijača koji su odgovarali pred zakonom

Predsednik crno-belih kaže da ništa ne zamera Trinkijeriju i da će jednog dana knjige pisati o dolasku Željka Obradovića u Partizan

  • 22
Velja Nevolja, Ostoja Foto: Tanjug/Rade Prelić

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je za podkast "Sportlight" o prošloj sezoni, ali i o dolasku Zorana Savića i Željka Obradovića u redove crno-belih.

- Prošla godina je bila užasno teška i ne krivim ni Trinkijerija niti bilo koga drugog. Imate osećaj da vam je nešto oduzeto, a nemate alate da se borite protiv toga. Ne mogu da tvrdim da bismo se vratili, ali biti prvi u naletu sa sve navijačima. Nedostajalo nam je mesec dana da ostvarimo snove.

- Ponosan sam da je klub ostao zajedno. Izdržao sam sve pritiske. Ne moram da budem u medijima da bi se znalo za mene, ponosan sam na to što jesam, a teško je govoriti o sebi - rekao je Mijailović za podkast "Sportlight".

Dolazak sportskog direktora Zorana Savića i trenera Željka Obradovića obradovao je sve navijače, zatresao je Evropu.

- Imali smo težak raspored, gubili utakmice, menjali trenere... Bio sam siguran da će biti jako teško u januaru i februaru. Ali sam odlučio da na vreme organizujemo sledeću sezonu. I bilo je teško raditi pod pritiskom organizovanih navijačkih grupa koje su kasnije odgovarale pred zakonom, kao i pred nekim ljudima - napomenuo je Mijailović.

Prvi čovek crno-belih kaže da je dolaskom Zorana Savića poslata jaka poruka javnosti.

- Razmišljali smo o treneru. Kada sam mu rekao da želim da se vrati Željko Obradović rekao mi je da bi voleo da vozi formulu 1, ali da to tako ne funkcioniše. Kada smo završili dolazak Obradovića to mi je jedan od najsrećnijih momenata u životu. Imali smo dva sastanka, imao sam osećaj u stomaku da će prihvatiti. Knjige će pisati o tome šta je on uradio - zaključio je Mijailović.

Video: Partizan gradi dvoranu za treninge: Ostoja okupio moćan Upravni odbor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milovan

    22. decembar 2021 | 16:34

    Gle limara kako se profilira Bolje cuti Znali ste za bunker vaseg junackog navijaca i voleli ga kao brata a sad mislite mi sve zaboravili.

  • Goci

    22. decembar 2021 | 16:30

    Treba da te bude sramota Ostoja sta si uradio od nekadasnjeg velikana kao sto je Partizan, svi se sprdaju sa nama,postali smo Zvezdina filijala, razigravamo igrace koje oni nisu hteli da uzmu i jos nam mazete oci kako ste uradili dobar posao? Napolje iz svetinje!

  • Taki

    22. decembar 2021 | 16:36

    To iz straha da ne propevaju i o nekima od vas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA