≫ 

"Svaka čast Zvezdi, zaslužila je da pobedi": Ataman veliča crveno-bele, ali i Vasu Micića

Trener Efesa svestan da je njegov tim uz veliku sreću pobedio crveno-bele

  • 3
Ergin Ataman Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Zvezde odigrali su fantastičnu utakmicu u Istanbulu, moguće i najbolju ove sezone, na terenu prvaka Evrope gde su na neverovatan način ispustili pobedu. Promašajima Kalinića sa penala na "+1" za Zvezdu i poenima Micića iz slobodnih bacanja na drugoj strani 0.9 sekundi pre kraja, Efes je "već viđen" poraz pretvorio u pobedu.

Malo ko se ovakvom scenariju nadao kako se meč bližio kraju, jer je Zvezda bila u konstantnom vođstvu od druge četvrtine.

- Svaka čast Zvezdi, odigrali su izvanrednu utakmicu, zaslužili su da pobede večeras - pohvalio je i trener Efesa Ergin Ataman partiju Beograđana.

Micić je presudio "svojima", potvrdio klasu, iako je bio bez poena do poluvremena. U nastavku, vodio je Efes do konačnog preokreta sa 21 poenom. Njegovu rolu apostrofirao je i Ataman.

- Naročito poslednja dva minuta je Micić pronašao svoj ritam da postiže poene, Kalinić je imao fenomenalnu utakmicu, ali je promašio ova dva slobodna bacanja na deset sekundi pre kraja, ali to je košarka, te stvari se dešavaju. Nekada igrate izvanrednu košarku, pa dobijete, a nekada pobedite zato što ste srećniji na parketu. Mi smo dobili zato što smo imali sreće - poručio je trenera prvaka Evrolige.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    22. decembar 2021 | 21:01

    Sve ko i prosle godine vodimo i na kraju opet izgubimo ovo je vec strasno

  • Dušan

    22. decembar 2021 | 22:06

    Pratite Zvezdine utakmice koje gubi na posed dva uvek joj presude naši igrači kojih nigde nema kad se igra za reprezentaciju . Vasa je odlican primer . Šta je dao košarki Srbije ??? Ništa

  • Zasto niko ne sme da kaze

    23. decembar 2021 | 13:43

    Radonjicu, kriv si samo ti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA