Bogdanović otvara božićni NBA spektakl

Gledaćemo pet mečeva, na terenu se očekuje i Boban Marjanović

  • 0
Bogdan Bogdanović Foto: AP/Tanjug

Bez obzira na to što je danas Božić po Gregorijanskom kalendaru, NBA liga tradicionalno ne staje ni na ovaj veliki hrišćanski praznik i na svojoj listi sadrži pet mečeva!

I to kakvih! Pet mečeva u kojima ćemo gledati četiri favorita u borbi za šampionski prsten i dva potencijalna buduća MVP-ja takmičenja.

Derbi dana svakako igraju Finisk i Golden Stejt, dve vodeće ekipe Zapadne Konferencije i dva tima koja pretenduju da se na kraju sezone uzmu titulu. Dobra stvar je ta što će ovaj derbi biti direktno prenošen na TV Arena Sport Premium od 23 časa.

Božićni NBA spektakl otvoriće se u "Medison Skver Gardenu", gde na noge Njujork Niksima dolaze Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta. Biće to repriza prošlogodišnjeg plej-of duela koji su Hoksi dobili, a koji je izazvao dosta pažnje zbog sukoba njujorške publike i zvezde Atlante Tre Janga.

Zanimljivo, i Hoksi i Niksi su timovi koji su možda i najviše razočarali na Istoku. Doduše, svako posle drugačijih poteza, ali činjenica je da prvi imaju skor 14-15 dok su drugi na 14-17.

Između ova dva duela gledaćemo meč između prošlogodišnjeg finaliste Milvokija i Bostona (20.30), a zatim nas dva sata posle ponoći čeka duel Los Anđeles Lejkersa i Bruklin Netsa. Program će zatvoriti Juta i Dalas u kom se očekuje da će Boban Marjanović dobiti nove minute.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA