Svaka ubačena trojka - 20.000 dinara: FMP i Zvezda igraće i za Lanu i Lenku

Klub iz Železnika će pomoći Lani Stefanović i Lenki Anđelković

  • 2
košarkaši fmp železnika Foto: MN Press

U nedelju od 12 časova igra se duel 13. kola ABA lige u kom će FMP u Železniku dočekati Crvenu zvezdu. Meč će imati i humanitarni karakter, pošto su domaći odlučili da celokupan prihod od ulaznica proslede za lečenje dve devojčice.

Cena ulaznica za ovaj meč iznosiće 300 dinara, a karte je moguće kupiti na biletarnici ''FMP Arene'' na dan utakmice od 09.30h.

Osim prihoda od ulaznica koje će klub donirati, i generalni sponzor ''pantera'' kompanija Meridijan doniraće 20.000 dinara za svaku pogođenu trojku na meču.

Pozvao bih sve navijače i ljubitelje košarke da u što većem broju dođu u nedelju u našu halu. Nema sumnje da nas očekuje veoma dobra utakmica između dve ekipe koje se nalaze u vrhu tabele, ali i veoma važna utakmica za Lanu i Lenku. Kao što već znate odlučeno je u klubu da celokupan prihod od prodaje karata bude prosleđen porodicama Stefanović i Anđelković, a naš partner Meridian će za svaku pogođenu trojku uplatiti 20.000 dinara za potrebe lečenja Lane i Lenke. Motiva je pregršt da napunimo dvoranu i nadam se da će tako i biti - rekao je sportski direktor FMP-a Aleksandar Zarić.

Pred poslednji meč prvog dela regionalnog šampionata FMP deli drugu poziciju sa Partizanom uz učinak 10-2, dok je Crvena zvezda prvoplasirana sa pobedom više i porazom manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA