≫ 

Radonjić bez dvojice u Železniku: "Najvažnije je da dođemo do novih bodova"

Crveno-beli gostuju FMP-u u neobičnom terminu

  • 14
Zvezda - Asvel, Radonjić, Čović Foto: MN press

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da njegov tim očekuje veliko iskušenje u duelu sa ekipom FMP-a u 13. kolu ABA lige koji se igra u nedelju.

Crveno-beli, koji su lideri na tabeli sa 11 pobeda i jednim porazom, u nedelju od 12 sati gostuju FMP u Železniku, ekipi koja u dosadasnsjem delu regionalnog takmicenja ima skor 10-2.

- FMP je najprijatnije iznenađenje šampionata. Igraju vrlo kvalitetnu košarku i zahvaljujući dosadašnjim igrama potpuno zasluženo bore se za vrh tabele, što je za svaku pohvalu. Mi ćemo ovu utakmicu odigrati bez Dobrića i Davidovca, imamo još manjih problema sa povredama. Najvažnije je da dođemo do novih bodova - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Prvotimac Zvezde Stefan Lazarević kaže da i očekuje utakmica sa ekipom koja je bez svake sumnje najprijatnije iznenadila u dosadašnjem toku prvenstva.

- Igraju vrlo borbeno, sa mnogo energije što je karakteristično za mlade ekipe, ali i vrlo kvalitetno. Već su u ovih 12 kola pokazali da mogu ravnopravno da igraju i sa ekipama koje su pre početka figurirale za najviši plasman. U svakom smislu očekuje nas teška utakmica u kojoj ćemo morati da budemo na visokom nivou ako želimo da ostvarimo cilj, a to su bodovi - rekao je Lazarević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Kakav pad Simonovića: Zvezdin košarkaš je posle prodora nezgodno doskočio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zna se

    25. decembar 2021 | 21:09

    Povedi ekonoma i starog Covicem I opet uzimate bodove. Sramota od ABA lige. Da su bar dva razlicita kluba, vec dva ista 1 I 2 limena.

  • Svasta

    25. decembar 2021 | 20:19

    Ovu utakmicu nikoga ne zanima. Ni COVICA jer se sve unapred zna . Zasto pisete , koji publicitet .

  • Istok

    25. decembar 2021 | 21:40

    Kako ga nije sramota da stane pred ogledalo posle ovakve izjave. Mada kada ga nije bilo sramota da kaze kada se igrali 5 na 3 da su medjutim ta trojica bili najbolji igrac I Partizana sta je ovo za dps Radonju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA