Bogdanović nekako izbegao povredu, okrnjena Atalanta doživela težak poraz u Njujorku za Božić

Srpski košarkaš je sve svoje poene postigao u prvom delu utakmice

  • 0
Bogdan Bogdanović, Atlanta, Hoks, NBA Foto: Tanjug/AP

Što zbog povreda, što zbog korone, Atlanta Hoksi su u Medison Skver Garden stigli sa bez devet košarkaša. U njihovom odsustvu, Bogdan Bogdanović i momci nisu uspeli da iznenade Njujork Nikse, koji su od početka suvereno zagospodarili terenom i na kraju upisali ubedljivu pobedu – 94:77.

Jeste se u rotaciju za Hokse vratio Klint Kapela, ali odsustvo Treja Janga je toliko upadalo u oko. Na sve to nismo gledali ni Galinarija, Huertera, Luvavu-Kabaroa, Hantera, Ivundua... Sve to kumovalo je konačnom ishodu.

Srpski košarkaš imao je sreću da i sam ne završi na spisku povređenih ili bolesnih, pošto je tokom prvog poluvremena prilikom jednog duela doživeo nezgodan pad, ali se ipak brzo pridigao i pokazao da je sve kako treba.

Na kraju je sve svoje poene i postigao upravo tokom uvodnog dela susreta, a može se reći ga šut nikako nije služio i imao je jako niske procente, uprkos činjenici da je na terenu proveo skoro 35 minuta. Skromnih osam poena upisao je Bogdanović uz pet skokova i četiri asistencije, a iz igre je šutirao 2/12.

Već na samom startu se videlo u kom smeru će teći utakmica. Otišao je Njujork na ogromnih 19:3, uspela je doduše to Atlanta da smanji na pet razlike početkom druge deonice, ali je potom doživela novi pad u igri i na poluvremenu je imala dvocifren zaostatak.

Treća deonica bila je poslednji voz da se nešto uradi, ali je bila izuzetno neefikasna, baš kao i poslednja u kojoj su Njujork Niksi samo odradili svoj deo posla i dodatno ulepšali svoj trijumf, koji ih je približio Hoksima na tabeli Istočne konferencije.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Pogledajte povredu Bogdana Bogdanovića zbog koje je iznet s terena: Glasan krik se čuo i preko TV-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA