≫ 

Jokića oduševio srpski jezik na konferenciji: Aplaudirao Srbinu, pa ispao car kad su ga "isekli"

Šmekerski gest MVP-ja kada je čuo svog sunarodnika na konferenciji za medije

  • 0
Nikola Jokić Printskrin: Youtube/K NEWS Denver

Nikola Jokić je ponovo odigrao MVP partiju i pomogao je svom Denveru da dođe do pobede na gostovanju Los Anđeles Klipersima sa 103:100, uz 26 poena i 22 skoka, što mu je bilo dovoljno za ulazak u istorijske knjige rekorda NBA lige.

Posle meča viđena je i interesantna situacija na konferenciji za medije, gde se za pitanje javio i Srbin, Aleksandar Žigić, koga Jokić već poznaje sa drugih konferencija i uvek mu se oduševi.

Tako je bilo i ovoga puta i čim je čuo pitanje na srpskom, Jokić je počeo da aplaudira.

- Nisam igrao savršeno, imao sam šut iz igre 9 od 24. Ivica Zubac je igrao sjajan meč, odlično me pokrivao, kao i ceo njihov tim. Na početku su me udvajali, čuvao me i 1 na 1, radio je sjajan posao, ali uspeli smo na kraju da pobedimo. Bila je teška utakmica, ušao sam malo ranije, ali koga briga, dva minuta ranije ili kasnije, možda i znači, otkud znam. Imamo sada utakmicu protiv Golden Stejta, koji su prvi na tabeli u ligi - odgovorio je Jokić, koga je moderator malo i "sasekao" i već prešao na naredno, ujedno i poslednje pitanje na konferenciji.

Ubrzo je Jokić odgovorio i na to pitanje, a onda zamolio moderatora da mu srpski novinar, koji je prethodno "sasečen", postavi još jedno pitanje, a Jokićeva molba je uslišena.

Pitanje se odnosilo na početak glasanja za MVP-ja NBA lige, čiji je vlasnik titule upravo Jokić, koji će u narednom meču igrati protiv Stefa Karija, koji je trenutno najveći favorit za ovo priznanje.

Jokić je odgovorio uz osmeh.

- Momak stvarno igra na vrhunskom nivou, ako ne voliš kako igra, kako se ponaša na terenu, onda ne voliš košarku. Igra na vanserijskom nivou - rekao je Jokić, na šta je srpski novinar dodao potpitanje "Ko će pogoditi više trojki?"

- Voleo bih da tako šutiram, bilo bi baš zanimljivo - našalio se srpski košarkaš.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Video: Jokić u noćnom klubu u Majamiju, dočekan kao car: Di džej mu pustio Bože pravde, Nikola odlepio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA