≫ 

Prvo obraćanje Čovića posle novog mandata: "A sad, da zasučemo rukave..."

Novi-stari predsednik Zvezde kaže da ne zna da li će ostati čitav mandat na čelu kluba i će mnogo toga zavisiti od njegovog zdravlja i ostvarenih rezultata

  • 45
Nebojša Čović, KK Crvena zvezda Printskrin: Youtube/KK Crvena zvezda mts

Nebojša Čović je reizabran na funkciju prvog čoveka KK Crvena zvezda i dobio je novi petogodišnji mandat u novom sazivu Skupštine kluba, koja je sada i pojačana novim zvučnim imenima.

Upravo zbog toga je u svom prvom obraćanju kao novi-stari predsednik, Čović za kamere klupske televizije rekao da je ponosan na imena koja čine Skupštinu Zvezde, ali i na to što je za počasnog predsednika izabran Vladimir Cvetković.

- Naravno, čini mi veliku čast što mi je Skupština, naročito u ovakvom sastavu sa izuzetno prepoznatljivim ljudima i iz sveta sporta, naročito košarke, pa i iz fudbala, kulture, nauke, privrede... dala novi mandat od pet godina. Ne znam da li će on trajati pet godina, to zavisi i od mog zdravstvenog stanja i od rezultata koje ćemo svi zajedno da pravimo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam na ovoj Skupštini mogao da predložim velikog Vladimira Cvetkovića, što nas čini još jačim i još spremnijim da lakše odgovorimo izazovima koji su pred nama. Sada nam ostaje da zasučemo rukave i da radimo, sezona je u toku i da pokušamo da napravimo što bolje rezultate - rekao je Nebojša Čović.

Video: Trenutak za istoriju: Branko Lazić je ovim poenima postao najbolji strelac Zvezde u ABA ligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milivoje vrati se

    28. decembar 2021 | 16:26

    Ma sve je to u redu, nego kad ćeš ti da odgovaraš za one milione sa Kosova?

  • Dex

    28. decembar 2021 | 18:04

    Dok ga grobari budu pljuvali i vređali ,znači da radi dobro za Zvezdu.

  • Neko iz mase...

    28. decembar 2021 | 16:36

    Ko stiti ovog coveka nije mi jasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA