Zvezda bez dva bitna igrača na Zenit, Radonjić poziva na oprez protiv Rusa

On je pozuvao i navijače da podrže crveno-bele

  • 7
Dejan Radonjić Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred duel sa Zenitom u Evroligi (19 časova, četvrtak)

- Raspored je takav da jako brzo igramo novi meč protiv Zenita. U prethodnom smo igrali jako dobro i slavili, sada nas opet očekuje isti protivnik. Naravno, to će kod njih proizvesti dodatnu motivaciju da i zbog toga izađu na parket i odigraju meč na nivou onoga što mogu. Pokazali su jako puno, imaju samo šest poraza, imaju veliki kvalitet, igraju jako dobro od početka, trenutno su četvrti na tabeli i imaju puno razloga da se nadaju dobrom plasmanu - rekao je on.

Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića, u rosteru, ponovo neće biti.

- Moramo da odigramo jako dobar meč. Svesni smo da moramo da budemo u oba pravca veoma kvalitetni, svesni činjenice da i ovog puta igramo oslabljeni, da nam nedostaju dva značajna igrača, Dobrić i Davidovac. Moramo svi dati veći doprinos i još nešto da bismo odigrali dobar meč i da bismo došli do pozicije da možemo da slavimo.

On je pozuvao i navijače da podrže crveno-bele.

- Zbog svega toga, očekujem reakciju sa tribina, da nam podrška sutra bude takva da igrači osete mogu više od onoga što su naše mogućnosti. Nadam se i iskren da budem, sutra očekujem najglasniju podršku u ovoj godini - zaključio je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    29. decembar 2021 | 19:06

    Dali postoji jedan trener na svetu koji stalno ne kuka kao ti pa covece pred svakom utakmicu samo kukanje neko cemu to ne razumem

  • Nole

    29. decembar 2021 | 18:18

    Radonjicu daj vise dosadan si igra ti markovic a ivanovic na klupi srami se vise .Uvik kukas imas igrace neznas vodit ekipu sad produžite cirbesa koji nije igra sramota mene navijaca lazic je borben ali nije za zvezdu ?????.

  • Baster

    29. decembar 2021 | 18:06

    Noćas istekao rok za pojačanjima. Nikoga nisu doveli. Očigledno je da je cilj uprave borba da se ne zauzme to poslednje, eventualno pretposlednje mesto. Žao mi je što po ko zna koji put nam gase želju i nadu za samu završnicu takmičenja. A malo treba..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA