≫ 

Promene u vrhu: Zvezda ima novog generalnog i sportskog direktora

Na sastanku predsedništva između ostalog doneto je više odluka važnih za dalji rad i funkcionisanje kluba

  • 13
Filip Suntrulic Foto: MN Press

Crvena zvezda obavestila je sportsku javnost da će dosadašnji generalni direktor kluba Filip Sunturlić prestati da obavlja tu funkciju od 1. januara 2022. godine.

- KK Crvena zvezda mts ovom prilikom zahvaljuje se Filipu Sunturliću na velikoj posvećenosti, njegovom znanju i stručnosti, kao i radu i trudu koji je uložio na modernizaciji i unapređenju kluba u svim njegovim segmentima tokom desetogodišnjeg boravka u KK Crvena zvezda (od 2011. do 2018. godine na poziciji direktora marketinga i od 2018. godine do kraja 2021. na poziciji generalnog direktora) i želi mu mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novim poslovnim izazovima i obavezama koje ga očekuju - piše u saopštenju.

Na sastanku predsedništva između ostalog doneto je više odluka važnih za dalji rad i funkcionisanje kluba, kao i da će funkciju direktora kluba umesto Filipa Sunturlića obavljati Nemanja Vasiljević, dok na mesto sportskog direktora dolazi nekadašnji igrač kluba Milan Dozet.

Video: Jokićevo dodavanje za žestoko zakucavanje saigrača protiv Golden Stejta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA