Lesor po povratku u Partizan pričao o Zvezdi, psovkama na srpskom, rakiji...

Takođe, Lesor je objasnio i kako je došlo do odluke da pređe u redove tima iz Humske

  • 2
Matijas Lesor, KK Partizan Printskrin: Youtube / PartizanTV

Matijas Lesor je nedavno postao košarkaš Partizana, a nakon povratka u Beograd, prisustvovao je Novogodišnjem koktelu crno-belih.

Odmah je bio upitan za utakmicu Monaka i Budućnosti i momenta kada je ušao u verbalni obračun sa jednim od članova podgoričkog tima.

- Bio sam presrećan kada smo konačno pobedili Budućnost, dobio sam svoju osvetu. A, onda, kada sam davao izjave, neko je na srpskom, razumeo sam ga. Pokušao sam da mu uzvratim na engleskom, ali on je nastavio na srpskom. Prve reči koje naučiš kada dođeš u Srbiju su pretežno psovke, zato sam mogao da ga razumem. Imao sam i ja par reči srpskog u mom rečniku. Mogu da upotrebim i neke lepe reči na srpskom - kazao je Lesor.

On je takođe naglasio da "kada ste u takvom trenutku, imate neke super moći, zato sam ih ja dobio".

Takođe, Lesor je objasnio i kako je došlo do odluke da pređe u redove tima iz Humske.

- Pričao sam sa mnogim timovima ovog leta, Partizan je bio jedan od njih. Zatim sam razgovarao sa svojim menadžerom, znao sam kakve ponude imam na stolu. Nakon što smo sve razmotrili, došli smo do zaključka da je najbolja odluka da dođem ovde - kazao je Francuz.

Lesor je bio član Crvene zvezde i tvrdi da u taboru "večitog" rivala nema neprijatelja.

- To je nešto što je deo igre i to mi samo može pomoći. Čovek sam koji igra sa mnogo emocija i pokušavaću da se koncentrišem na igru. Nemam problema ni s kim u Zvezdi - ni sa igračima, ni sa navijačima, ni s kim. Ostao sam dobar sa svima, sa moje strane samo pozitivne emocije. Doneo sam ovu odluku zbog karijere i porodice. Sve što su posledice moje odluke ću podneti - naveo je Lesor i dodao da je spreman već za naredni meč Partizana.

Francuski košarkaš je otkrio da je pričao sa Borisom Daloom, bivšim igračem Partizana, te da je od njega i mnogih drugih čuo dosta lepih reči o organiziaciji i o timu.

Za kraj, otkrio je da je probao rakiju, ali da od toga ima nešto bolje.

- Probao sam rakiju, ali mi nije omiljeno piće. Rum sa Martinika je bolje piće od rakije, veruj mi - zaključio je Lesor.

Video: Jokićevo dodavanje za žestoko zakucavanje saigrača protiv Golden Stejta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA