≫ 

Novi šou Dejana Radonjića: "Izvinite, samo ako mogu ja... Počeo sam kao Dejo Savićević"

Trener Zvezdinih košarkaša je bio i te kako raspoložen dan pred meč sa Zenitom

  • 9
Dejan Radonjić Printskrin: Youtube/Sport Klub

Kada navijače Crvene zvezde pitate nešto o Dejanu Radonjiću, mnogi će reći "da ga nema, trebalo bi ga izmisliti." I to ne samo zbog načina na koji vodi tim i onoga što je uradio tokom trenerske karijere na klupi crveno-belih, već i izbog činjenice da svojim ponašanjem izaziva neku pozitivnu energiju!

Često Radonjić zna da nasmeje do suza navijače Zvezde, kao i kompletnu javnost, a takav slučlaj je bio i prilikom najave utakmice koju crveno-beli od 19 časova igraju protiv ruskog Zenita.

Stajao je crnogorski stručnjak ispred kamere Sport Kluba tokom treninga Zvezde u sredu veče, a tom prilikom je, u jednom trenutku, tako reagovao da je nasmejao i sam sebe. Govorio je o samom meču, o tome da su relativno skoro u Rusiji dobili Zenit, a onda...

- Opet odmeravao snage protiv jednog sjajnog rivala za kog očekujem da će biti više motivisan i očekujem da će to dodatno proizvesti jedan viši stepen želje i motivacije za boljom igrom i rezultatom. Svesni smo apsolutno da se radi o jedom timu koji igra izvanredno ove sezone, koji ima puno kvaliteta na obe strane terena, tim koji je trenutno u odličnoj formi. Oni su u poslednjih 15 dana - rekao je Radonjić, a potom stao nakon buke u vidu razgovora koja je dolazio sa strane:

- Izvinite, izvinite, samo ako mogu ja...eeee, hvala! U zadnjih 15 dana... počeo sam kao Dejo Savićević - osmehuno se trener Zvezde i nastavio sa razgovorom, aludirajući na onaj koji je legendarni Genije svojevremeno imao na ulicama Zagreba sa jednim hrvatskim navijačem.

Taj momenat možete pogledati od 1.15 na video snimku ispod:

Video: Radonjić: Znamo da nas čeka težak meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. decembar 2021 | 09:50

    Kakav divan čovek i stručnjak. Jedan od najboljih ikada. Njegovo znanje se vidi, njegov stav i odnos prema ekipi i poslu kojim se bavi. Radonjić zasluzuje svo postovanje i svu ljubav navijača Zvezde. Njemu lično i ekipi, srecna nova godina i sve najlepse.

  • Drekavac

    30. decembar 2021 | 10:09

    #Radonjizam

  • Lapovo

    30. decembar 2021 | 11:15

    Deki zelim ti sve najbolje od srca , Zvezda takvog trenera nije imala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA