≫ 

Trener i košarkaš Zenita oduševljeni Delijama: "Ovo nema nigde, navijači su neverovatni"

Paskval i Ponitka nahvalili atmosferu

  • 10
KK Crvena zvezda, KK Zenit Foto: MN Press

Košarkaši Zenita ostvarili su pobedu u krcatom Pioniru protiv Crvene zvezde u dramatičnom meču, koji je rešen posle produžetka sa 80:76.

Nosili su navijači Zvezde svoje igrače tokom čitavog meča, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno za trijumf, koji je Zvezda propustila u regularnom delu, jer je imala dva napada za pobedu.

Posle meča su i trener gostiju Ćavi Paskval, kao i bek Matijuš Ponitka nahvalili atmosferu iz Pionira istakavši da je to nešto jedinstveno u Evroligi.

- Fantastična utakmica, svaka čast navijačima, nama ovo nedostaje u svim dvoranama u Evroligi, nadam se da bismo mogli da osetimo više ovakvih utakmica i atmosfera. Zvezda je igrala sjajno, borili su se jako, srećni smo što smo pobedili, nadam se da su naše porodice bile ispred TV ekrana, sutra je Nova godina, nadam se da ćemo i u novoj godini igrati dobro i biti u dobrom raspoloženju - rekao je Ponitka.

Slično misli i Ćavi Paskval.

- Bila je sjajna utakmica za sve navijače, oba tima su mogla da pobede, česstitam Zvezdi, borba za loptu, odbrana za odbranu, fantastična atmosfera, igrati ovde je nešto neverovatno, sa ovim navijačima možete sve da pobedite - rekao je trener Zenita.

Video: Hit reakcije Danilovića i Obradovića na pesmu Čija je ono Zvezda?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 30. decembar 2021 | 21:58

    Следеће године ће тек да виде шта су навијачи! Када буду у Арени пред 20000 гробара, има да се смрзну кад чују први хук са трибина!Навијачи КК Партизан-а , су најбољи у Европи!

  • Mirko

    30. decembar 2021 | 21:31

    Navijači su tu da daju vetar u ledja igrači zvezde ali njih izgleda ni tornado ne moze da pogura ka pobedi ?😂😂

  • T N

    30. decembar 2021 | 21:36

    Nula i jedni i drugi. Ovu evropsku i NBA košarku mogu da gledaju samo oni koji za bolje ne znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA