≫ 

"Čemu odlaganje mečeva, kad ste uveli mere da se ne odlažu": Grin ljut zbog otkaza meča sa Denverom

Košarkaš Voriorsa smatra da je učinjena nepravda njegovom stimu

  • 0
drejmond grin Foto: Tanjug/Ap

Najjača košarkaška liga na svetu, NBA, žestoko je pogođena korona virusom, pa organizacija takmičenja, kao i raspored mečeva, sada ozbiljno trpe usled poplave novozaraženih slučajeva među trenerima, igračima, ali i sudijama.

Poslednja u nizu utakmica koja je odložena jer jedan od timova nije mogao da se "skrpi" je meč Denvera i Golden Stejta. Nagetsi nisu mogli da prijave osmoricu igrača za ovaj duel, pa je on, shodno propisima, odložen.

Ipak, ovakva odluka nije se dopala jednom od lidera Voriorsa Drejmondu Grinu koji je na tviteru iskazao nezadovoljstvo iz prostog razloga što NBA nije otkazala meč ova dva tima pre dva dana kada su Voriorsi bili u sličnom problemu, sa četiri igrača u kovid protokolu - među kojima je bio i Grin.

- Kako to da utakmice nastavljaju da se odlažu kada ste uveli mere da se upravo takve stvari ne dešavaju? Zar to nije takmičarska prednost za druge ekipe? Igrači koje nismo imali usled kovid protokola za meč sa Denverom nisu imali nikakvu ulogu u porazu? Zauzmite neki stav, ali ne "preskačite ogradu" - poručio je čelnicima lige Grin.

Utisak je da ova Grinova reakcija nije na mestu jer Denver što zbog kovid protokola, što zbog povređenih igrača, ne može da skupi osmoricu za meč što je preduslov da se utakmica uopšte odigra. U narednom "tvitu" najjači ratnik je objasnio zbog čega misli da je Golden Stejt ovim odlaganjem svakako oštećen.

- Dakle, kada utakmica bude pomerena (što će nam oduzeti dan naše "pauze"), igraće u punoj snazi. Ali oni su došli do pobede kada mi nismo bili u punoj snazi, pre samo dva dana??? Hajde da malo svemu ovome damo neki smisao - kaže Grin.

Video: Asistencija Nikole Jokića koja je iznenadila igrače Golden Stejta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA