≫ 

Lendri Noko bojkotuje treninge Baskonije, nije došao ni na utakmicu, klub ga kaznio

Bivši centar Zvezde, kako se čini, na izlaznim je vratima kluba

  • 3
Lendri Noko Foto: MN press

Košarkaši Baskonije priredili su u četvrtak uveče veliko iznenađenje porazivši lidera takmičenja Barselonu, i to ubedljivo, a taj meč, zanimljivo, nije bio na listi prioriteta centra Baskijaca Lendriju Noku. Bivši centar Zvezde nije bio u rosteru ekipe, nije bio ni u hali, a vrlo verovatno da nije ni gledao utakmicu jer trenutno bojkotuje treninge svog tima?!

Noko će trpeti finansijske posledice jer nije došao na utakmicu, a moguće da ga čeka i teža kazna, moguće i raskid ugovora, jer ne dolazi na treninge zbog toga što je, kako prenose španski mediji, nezadovoljan statusom kod Nevena Spahije.

Od dolaska hrvatskog trenera Noku je značajno opala minutaža, prednost su dobili Kostelo i Enoh, te je Noko, zbog toga, odlučio da okrene leđa ekipi.

Spahija nije vodio tim u četrvtak protiv Barse zbog korona virusa, to je umesto njega radio njegov asistent David Gil, koji novinarima posle meča nije ponudio ništa više o "slučaju Noko" od onog što je klub dao u svojoj objavi.

Noko je daleko više prilike da igra dobijao kod bivšeg trenera Duška Ivanovića koji je u međuvremenu dobio otkaz, a dolaskom Spahije situacija je postala komplikovana po Kamerunca.

Podsećamo da se Noko nedavno dovodio u vezu sa povratkom u Zvezdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    31. decembar 2021 | 12:19

    nece da igra,hoce kod covica😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • pera

    31. decembar 2021 | 18:32

    kasno sad,ne vidim potrebu da nam igra samo abu jer evroligu nema pravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA