≫ 

Nikolin teror: Četvrti dabl-dabl Jokića u nizu za pad nesrećnog Hjustona

To je već postao neki uobičajeni standard za Jokera

  • 0
Jokić dominantan i protiv Roketsa Foto: Tanjug/AP

Kako jedan po jedan izlaze iz kovid protokola, tako Denver pali svoju mašinu. Nagetsi su u NBA noći između subote i nedelje trijumfovali protiv Hjustona 124:111 najviše zahvaljujući, kome drugome do, Nikoli Jokiću koji je novim dabl-dablom našao novu žrtvu.

Jokić je sa 24 poena i 11 skokova zabeležio četvrti dabl-dabl u nizu, te uz tri asistencije bio najzapaženiji član tima iz Kolorada.

Sa 7/11 za dva, 1/2 za tri i 7/9 sa slobodnih bacanja, Nikola je još jednom dokazao da mu teško ko može stati na put, ali je potrebno da se još jedan kolega izdvoji sa njim kako bi pobeda bila sigurna.

Sada, to je bio Fakundo Kampaco koji je upisao 22 poena uz 12 asistencija i četiri skoka.

Hjuston nastavlja svoj sunovrat, protiv Denvera je zabeležio sedmi poraz u nizu i u poslednjih 10 utakmica ima tek jednu pobedu.

Jedina svetla tačka protiv Nagetsa bio je Džejlen Grin sa 29 poena, ali Tojota centar ponovo je premalo video od svojih "raketa".

Držao se domaćin u prvoj četvrtini, rešio je čak u svoju korist, ali onda je stigao neverovatan pad i primljenih 47 poena u drugoj deonici.

Upravo je gostujući sastav na tom talasu jahao do samog kraja meča, a Roketsi su tek u poslednjih 12 minuta uspeli da razliku smanje za isto toliko poena, ali je već bilo kasno da se ponada bilo kakvoj pobedi.

Denver polako podiže formu, u plej-of zoni je, ali mora da nastavi sa ovakvim trendom kako bi izašao iz gužve koja vladi u zoni tik iznad plej-ina.

Video: Jokićevo dodavanje za žestoko zakucavanje saigrača protiv Golden Stejta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA