Novi slučaj korone u redovima košarkaša Zvezde

I Davidovac je dobio pozitiovan nalaz

  • 0
Dejan Davidovac, Marko Simonović, Nikola Ivanović, Nikola Kalinić Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost da je nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan novi slučaj korone među članovima prvog tima i stručnog štaba.

Pozitivan na Covid 19 je sada Dejan Davidovac, koji se tako priključio listi na kojoj se od ranije nalaze prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes i Nikola Kalinić.

- Kao i u prethodnim slučajevima, shodno svim zdravstvenim merama i preporukama lekara, i Dejan Davidovac naredni period provešće u izolaciji i uz nadzor klupskih lekara. Klub će kao i u prethodnom periodu o zdravstvenom stanju ekipe blagovremeno i svakodnevno obaveštavati javnost - stoji u saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, Zvezda je već odložila mećč Evrolige protiv Fenerbahčea koji je trebalod a se odigra 6. januara, kao i derbi ABA lige protiv Budućnosti koji je planiran u nedelju veče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA