Moćni Janis i dalje bez podrške saigrača, šampioni iz Milvokija izgubili drugi vezani put od Šarlota

Grčki košarkaš imao je još jedno blistavo veče, ali uzalud

  • 0
Janis Adetokunbo, Adetokumbo Foto: Tanjug / AP

Nastavlja Janis Adetokunbo da oduševljava košarkašku javnost u Americi svojim blistavim partijama, zbog čega ponovo konkuriše za titulu MVP-ja, ali njegov Milvoki ne dolazi do rezultata koji su očekivani. Naprotiv, noćas su doživeli četvrti neuspeh u pet poslednjih kola, pošto ih je i drugi vezani put dobio Šarlot kod kuće - 103:99.

Moćni i snažni Janis dao je 26 poena uz 13 skokova i osam asistencija za tačno 35 minuta provedenih na terenu, pri čemu je iz igre šutirao sasvim solidno - 10/18. Jedini problem po dvostrukog MVP-ja bile su trojke, gde je "stao" na samo 1/5.

Samo se Kris Midlton "uključio" da mu pomogne sa 27 ubačenih poena uz sedam skokova i 11 asistencija, dok su ostali pokazali da se nalaze u krajnje diskutabilnoj formi. Na drugoj strani ponovo je blistao Teri Rozijer sa 27 poena uz sedam skokova i četiri asistencije.

Najzanimjiviji meč odigran je u Bostonu, gde su Seltiksi tek posle produžetka slavili pobedu protiv Indijana Pejsersa. Iako su domaći imali +8 pred poslednju deonicu, gosti su stigli do dodatnih pet minuta, gde se ipak nisu snašli i prepustili su trijumf favorizovanom rivalu - 101:98 (89:89).

Očekivano, kod tima iz Masačusetsa dominirao je Džejlen Braun sa 26 poena i čak 15 skokova uz šest asistencija, zajedno sa Džejsonom Tejtumom koji je dodao 24 poena uz 12 uhvaćenih i jednom podeljenom loptom. Na drugoj strani se istakao Tori Krejg sa 19 poena.

Treba još izdvojiti neuspeh "zvezdanog" tima Bruklina na gostovanju Portlandu. Jedan od najboljih timova Istoka odigrao je užasnu treću četvrtinu što ga je koštalo konačne pobede - 114:108.

NBA REZULTATI

Šarlot - Milvoki 103:99

Detroit - Juta 126:116

Boston - Indijana 101:98 (posle produžetka)

Njujork - San Antonio 111:96

Hjuston - Filadelfija 91:111

Portland - Bruklin 114:108

Sakramento - Klivlend 108:109

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Neverovatna asistencija Luke Dončića, NBA u čudu kako je ovo izveo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA