≫ 

Pao Portland pred Jokića kao od šale: Srpski centar zakucavao, navijao i delio pasove, Denver se radovao

Joker je na terenu proveo nešto manje od pola sata igre, od njega je bio efikasniji samo Vil Barton sa poenom više

  • 1
Nikola Jokić pružio još jednu dobru partiju, ovoga puta protiv Portlanda Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera odigrali su sjajnu partiju u NBA noći između četvrtka i petka te slavili protiv Portlanda sa ubedljivih 140:108 uz još jednu dobru partiju Nikole Jokića.

Jokićeva ekipa je u svakoj deonici nadigrala protivnika, a sam Nikola je već u prvoj četvrtini pokazao jedno sjajno zakucavanje, proigrao nekoliko puta saigrače veoma atraktivno, a i sam je imao priliku da se sa klupe poraduje priloženom "posteru" saigrača.

Na kraju, srpski centar je završio meč sa 20 poena, osam skokova i sedam asistencija, ali bi brojke bile značajno veće da je morao da igra do kraja, što nije bio slučaj shodno tome da je utakmica bila završena mnogo pre poslednjeg zvuka sirene.

Joker je na terenu proveo nešto manje od pola sata igre, od njega je bio efikasniji samo Vil Barton sa poenom više, dok se poenterskom vrhu priključio Džef Grin sa 19 poena, dok se može izdvojiti i Fakundo Kampaco koji je jedini stigao do dabl dabl učinka na susretu sa 18 poena i 12 asistencija.

Kod gostiju, Ben Meklemor je postigao 18 poena, ali nije bio ni izrazitog vođe, a ni izraženog kolektivnog doprinosa da bi se poremetio hod Denvera ka pobedi.

Nagetsi se nalaze u zoni plej-ofa nakon 40 odigranih utakmica, dok je Portland poslednji koji za sada drži mesto u plej-inu, ali borba tek predstoji.

Video: Misterija za igrače Klipersa, gde je Jokić sakrio loptu?! Nikoline 2 magične asistencije u nizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    14. januar 2022 | 08:22

    Jokić nije ni jednom dao podršku Novaku.A koliko se sećam kada smo Jokića svi napadali zbog repke,Novak ga je podržao.Toliko o tome kakav je Jokić čovek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA