Obradović se nada povratku Avramovića: "Dobro je što igramo, važno je da ostanemo u pravom ritmu"

Trener crno-belih srećan je što će njegov tim sutra nastupiti u Podgorici

  • 11
Želimir Željko Obradović, Aleksa Avramović Foto: Marko Jovanović

U okviru predstojećeg vikenda biće odigrana samo jedna utakmica 16. kola ABA lige, pošto su ostale odložene zbog zaraze koronavirusom barem jedne od ekipa. To će biti duel između Studentskog centra i Partizana u Podgorici.

U prvom delu sezone, crno-beli su u Beogradu pokazali nadmoć i slavili sa ubedljivih 79:57, a trener Partizana, Željko Obradović nada se još jednom trijumfu u glavnom gradu Crne Gore.

- Još jednom, dobro je da ćemo da igramo utakmicu. U ovoj situaciji kada se odlažu utakmice i u lokalnim prvenstvima po Evropi, za nas je dobro da nastavimo u tom ritmu u kom smo. Da igramo, naravno sa velikim poštovanjem prema ekipi Studentskog centra, zato što su i ovde na utakmici koju smo igrali, i tokom cele lige, pokazali da mogu da igraju veoma dobro. Tako da će to zahtevati da odigramo ozbiljnu utakmicu i budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta - rekao je Obradović, uz nadu da će se timu priključiti sjajni Aleksa Avramović.

Krilni igrač crno-belih, Rodions Kuruc istakao je pred meč u Podgorici da će sledeća utakmica biti slična kao i sve do sada za Partizan.

- Sutrašnja utakmica je će biti kao i sve do sada u ABA ligi. Oni su dobar tim, moramo da se dobro pripremimo. Ne znamo koliko će imati igrača jer je puno njih imalo Kovid, ali bićemo spremni za sve što može da nas sačeka u sutrašnjoj utakmici - podvukao je Letonac.

Utakmica se igra sa početkom od 19.00 časova u Hali "Morača" u Podgorici.

Video: Dr Moma Jakovljević: Željko Obradović će vratiti Partizan u vrh evropske košarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Avram

    14. januar 2022 | 19:54

    O ne TAMAN smo počeli igrati sa pravim PLEJ igračima AKO SE vrati CRNA guja ABA lige zaboravite na tečnu igru OPET CE da nastane haos sa AVRAMOVICEM ALEKSOM

  • Luka

    14. januar 2022 | 15:40

    Naravno da im se igra kad Studentski centar ima 10 igrača pod koronom.

  • nibrS

    14. januar 2022 | 15:22

    Dok se Srbin Novak Đoković bori protiv administracije vi hrvati musavi glodari 🐀 i 🐒🇭🇷 se radujete igranju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA