≫ 

Megin novi triler posle Partizana, Đoković "rešetao" u Jerkoviću za slavlje Čačana!

Borac izborio dragocen trijumf

  • 4
marko marinović Foto: ABA liga/ragana Stjepanović

Spektakularnu utakmicu odigrali su košarkaši Mege i Borca u okviru ABA lige, još jedan triler režirali su izabranici Vlade Jovanovića poput onog nedavnog protiv Partizana, ali su ovog puta pognutih glava napustili parket. Čačani su odneli iz hale na Voždovcu veliku, dragocenu pobedu u režiji sjajnog Radovana Đokovića - 91:86!

Šuter Čačan sebi je prilepio etiketu junaka meča u napetoj i neizvesnoj završnici, ubacio je 6 poena za samo 60 sekundi i rešio pitanje pobednika.

Dve vezane trojke bile su, zapravo, ključ pobede gostiju, Đoković je prvu ubacio za vođstvo 86:83, potom u narednom napadu još jednu, a furiozan nalet pečatirao je njegov prezimenjak Ilija u samoj završnici penalima za overu trijumfa.

Seriju 8:0 u tom najjačem udaru Čačana pokrenuo je fenomenalni Hejl, uz Lešića, Pecarskog i oba Đokovića, definitivno najzaslužniji za ovakav epilog meča.

Amerikanac je utakmicu završio kao najefikasniji sa 22 poena.

Lešić je dugo bio napadački najjači adut Čačana, od samog starta je mučio odbranu Mege, na kraju je dobio podršku saigrača pa njegov trud nije bio uzaludan. Lešić je ubacio na kraju 19 poena, Pecarski je dodao 14, Ilija Đoković stao je na 16, a Radovan Đoković na 9 poena.

U redovima poraženog tima, koji je pre samo nekoliko dana priredio senzaciju pobedom nad Partizanom, Cerovina sa 17 i Jović sa 13 poena bili su bolji od ostalih. Simanić je dodao 10, Smit 11, Rudan 8...

radovan đoković Foto: ABA/Ivica Veselinov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    23. januar 2022 | 14:06

    Заједничко за оба клуба је то што трсе јсд само ако хоће.. .

  • Rade

    23. januar 2022 | 17:16

    Bitno da se svi lome protiv partizana . A kabd je sa zvezdom onda ih nema nigde. Sve ciganija.

  • mito

    23. januar 2022 | 15:47

    Pa nisu Srbi iz Cacka jsd jugosloveni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA