≫ 

Tristan Vukčević: "Željko je najbolji trener, to je najviše uticalo na moju odluku"

Mladi košarkaš odradio prvi trening sa crno-belima

  • 5
Tristan Vukčević Foto: Profimedia

Pred košarkašima Partizana predstoji veoma važna utakmica protiv Huventuda u Badaloni, a nakon utakmica u Turskoj i Sloveniji crno-beli su se vratili u Beograd, gde su odradili trening na kom je po prvi put bio i novi košarkaš Partizana Tristan Vukčević.

Bivši košarkaš Real Madrida je još jednom  istakao da je Željko Obradović u najvećoj meri bio razlog zbog kog je odlučio da dođe u Beograd.

- On je najbolji trener i želim da učim od njega. To je najviše uticalo na moju odluku da dođem ovde u veliki klub, kao što je i Real Madrid - rekao je Vukčević.

Navijačima je poručio da mogu da očekuju da će dati što više može kako bi rezultat bio onakav kakav oni žele, a i sam ističe da će biti potrebno da se na treningu dokaže kako bi zaradio mesto u timu.

- Mogu da očekuju da ću dati sve od sebe na utakmicama. Na meni je da šutiram, dodajem ekstra pasove, dajem sve od sebe da ekipa pobedi. Treba da dam što više od sebe na treningu i on će mi ukazati šansu da dam najbolje od sebe.

Istakao je i da je njegov otac Dušan Vukčević, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, srećan što mu je sin potpisao za Partizan.

- On je uvek uz mene, bilo da sam otišao u Zvezdu ili Partizan. On je moj otac i uvek je na mojoj strani. Za njega je super što sam došao u Srbiju i Partizan - rekao je novi košarkaš Partizana.

Vukčević neće biti deo tima koji putuje na okršaj Huventudu, jer je odradio samo jedan trening sa ekipom, potvrdio je Željko Obradović.

Video: Crno-beli spektakl u Pioniru: Madar centrirao, Smailagić spektakularno prikucao loptu u koš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zelimir rumenoglu

    30. januar 2022 | 16:19

    kad pocne da urla na tebe a i fizicki da nasrce sta ces onda

  • Zar je bitno

    30. januar 2022 | 16:19

    I Avramovic sad tvrdi isto veruj mi :)

  • Mirko

    30. januar 2022 | 17:53

    Vjerovatno se ti nisi pitao zato si i dosao tu.A Zeljko ce najbolje napravit od tebe pa kad to postanes pedala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA