≫ 

Dončićev tripl-dabl nedovoljan da se sruši najgori tim NBA lige

Dalas imao šut za pobedu protiv Orlanda, ali Kleber nije bio precizan

  • 0
Luka Dončić Foto: AP/Tanjug

Košarkašima Dalasa ni sedmi tripl-dabl Luke Dončića u sezoni nije pomogao da slave protiv Orlanda, najgoreg kluba NBA lige, koji je u finišu meča izvukao tesan trijumf - 110:108!

Dončić je imao sjajan meč iza sebe u kom je postigao 34 poena i imao 12 skokova i 11 asistencija, ali mnogi su ga prozvali da nije preuzeo odgovornos kod tog poslednjeg šuta.

Naime, Orlando je vodio 110:108 na 5,5 sekundi do kraja, Dončić je imao loptu, ali je istu vrlo brzo prosledio na stranu zbog pritiska odbrane, a Maksi Kleber jednostavno nije pogodio trojku za pobedu.

- Uradio je sve kako treba, to rade lideri i šampioni. Veruje da će njegovi saigrači odigrati pravu igru i ubaciti šut - branio je Dončića trener Dalasa Džejson Kid, dok je Slovenac poručio:

- Sigurno neću da šutiram preko dvojice ako je neko otvoren. Bila je to dobra odluka i ponoviću je!

Džejlin Brunson je sa 15 poena bio odmah iza Dončića po broju poena, Kris je ubacio 14, Grin je imao 11, a po 10 su dodali Fini-Smit i Bulok. Srpski košarkaš Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Čuma Okeke je sa 19 poena bio najefikasniji u ekipi Orlanda, Franc Vagner je imao jedan manje, Entoni je ubacio 16, Karter i Morci Vagner su dodali po 14.

Video: Neverovatna asistencija Luke Dončića, NBA u čudu kako je ovo izveo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA